Dårlig start overskyggede gode takter for TTH

Profilbillede
dato

Af Nanna Gantriis // TTH Holstebro

TTH Holstebro fandt takterne igen mod Bjerringbro-Silkeborg. Desværre trak en dårlig start spor med ind i kampens afgørende fase.

TTH Holstebro fik BSHs kontramaskine at føle fra kampens start og dermed skabte udebaneholdet sig en klar føring i starten af kampen. 4-12 viste måltavlen efter 16 minutter, og det fik Claus Uhrenholt til prompte at finde 7-mod-6-spillet frem.

TTH-mandskabet kom bedre med i kampen, og en stærk start på anden halvleg betød, at hjemmeholdet kom med i kampen igen. Midterblokken bestående af Gade, Cichosz, Porup og Porsholdt gjorde det svært for BSH-skytterne, mens Jonas Porup og Nikolaj Markussen skabte både assists og mål i den anden ende.

Efter 45. minutters spil kunne Mathias Porsholdt score til 22-24, og dermed steg temperaturen og spændingsniveauet i Gråkjær Arena en tak eller to. Ført an af et veloplagt publikum gik de to hold dermed ligeværdigt ind i kampens sidste fase. Desværre manglede skarpheden hos hjemmeholdet til sidst, og BSH tog dermed sejren og de to point.

Kampens ”Man of the Match by Mr. Arthur” blev Jonas Porup.

Kampens resultat: TTH Holstebro - Bjerringbro-Silkeborg 28-29 (13-19)