Din lokale møbelhandler Møblér med Kumo Holstebro.

Klaus Kjærsgaard og Lars Ringgaard udgør sammen makkerparret bag Møbler med Kumo Holstebro.
Profilbillede
dato

I Møblér med Kumo Holstebro er der en uformel tone og en ens behandling af alle ansatte. Faktisk så ens at de to ejere besluttede at trække lod om direktørposten. 

Om man mangler en seng til soveværelset, en sofa til stuen eller et spisebord til køkkenet, er Møblér med Kumo Holstebro og Kumo Outlet stedet at gå hen. Faktisk betyder det slet ikke noget, hvilket møbel du mangler, eller hvilken stil du har. Møblér med Kumo Holstebro og Kumo Outlet har et bredt sortiment med noget for enhver smag.

Møblér med Kumo Holstebro har senge fra kvalitetsmærker som Jensen og Dunlopillo, spisestuemøbler fra Skovby og stole fra Stressless. Kumo Outlet har fantastiske tilbud på rest- og partivarer.

Møblér med Kumo Holstebro har både en fysisk butik og en webshop. Webshoppen er god at finde inspiration på, men den fysiske butik giver mulighed for at se og røre produkterne og få gode råd og vejledning så kunder kan finde det helt rigtige møbel for dem. 

“Vi er den lokale møbelforretning, og vi går op i kontakten med kunderne,” fortæller medejer af Møblér med Kumo Holstebro Klaus Kjærsgaard. 

Fra familieforretning til makkerpars møbelforretning 
Møblér med Kumo Holstebro har ikke altid set ud, som den gør i dag. Første gang Møblér med Kumo Holstebro åbnede, var i 1974 med Kurt Mortensen som direktør. Dengang hed butikken bare Kumo Møbler og var en del af Danbo kæden. Siden overtog hans søn Henrik Mortensen butikken. 

Igennem årene vokser butikken sig større, og i 1985 bliver Lars Ringgaard ansat. Han ledte sådan set bare efter et arbejde efter et udlandsophold, og fandt en god arbejdsplads hos Kumo Møbler. 

“Jeg havde været en tur i Australien, og da jeg kom hjem, manglede jeg et arbejde. Det var egentlig et tilfælde, at jeg endte her. Ham nede på kommunen spurgte om, jeg ikke skulle ud og arbejde hos Kurt. Og det kunne jeg godt, også selvom jeg ikke havde nogen formel uddannelse,” fortæller han. 

Fjorten år senere i 1999 bliver Klaus Kjærsgaard ansat. Han var uddannet fra en anden møbelforretning, men så muligheder hos Kumo Møbler i Holstebro. 

I 2014 bliver Kumo Møbler en del af Møblér kæden og ændrer navn til Møblér med Kumo Holstebro. Det betyder et bedre og mere kvalitetsbevidst sortiment, hvor man gennem 35 butikkers fælles indkøb altid er sikker på den rigtige pris.


Foto: Kumo Møblér Holstebro // Susanne Dyrmose

Klaus Kjærsgaard og Lars Ringgaard køber sig ind i firmaet, og som årene går, får de flere og flere aktier og ender d. 1. januar 2022 som fælles ejere af firmaet. Direktørposten trak de lod om, og det endte med at Klaus Kjærsgaard blev direktør for firmaet. 

“Der skal stå én som direktør, og det blev så mig, men det er ikke noget, vi går så meget op i,” fortæller Klaus Kjærsgaard. 

I dag er de også sammen om arbejdet i butikkerne. 

“Egentlig er vi begge to altmulig mænd og er både i butikken og på lageret," fortæller Klaus Kjærsgaard.

Kumo Møbler åbnede i 2010 Kumo Outlet i Skave. Her sælger de partivarer og møbler fra forskellige showrooms.

Butikkerne er vidt forskellige, selvom de har de samme ejere, så man kan ikke købe de samme varer i begge butikker. 


Foto: Kumo Møblér Holstebro // Susanne Dyrmose

Medarbejderne bliver længe 
I dag er der 15 medarbejdere fordelt på de to butikker, og det er vigtigt for Lars Ringgaard og Klaus Kjærsgaard, at de alle sammen har det godt.

“Vi er jo ikke venner, men vi er kollegaer på en rigtig god måde. Derfor skal der være plads til en uformel tone og små drillerier, så der er noget at grine af. Nogle vil måske synes, det er en lidt barsk jargon, og der kommer lidt røg en gang imellem, men det skal der også,” fortæller Klaus Kjærsgaard. 

Selvom det måske virker for skrapt for nogle, er det noget der fungerer på arbejdspladsen. Møblér med Kumo Holstebro har flere medarbejdere, der har været der i over 20 år. 

“Vi er sådan et sted folk bliver længe, og det må jo være, fordi de kan lide at være her. Det er vi virkelig taknemmelige for, for uden dem var vi ingenting,” siger Klaus Kjærsgaard. 

Få inspiration og se Møblér med Kumo Holstebros store udvalg på deres hjemmeside eller besøg butikken på Gartnerivej 46 i Holstebro. Du kan også følge Kumo Outlet på deres Facebookside eller kigge ind i Outlet butikken på Viborgvej 204 i Skave.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klaus Kjærsgaard