EDC Ulfborg: “Det handler om at gøre sig umage”

Team EDC Ulfborg foran lokalerne, som de alle dage har huseret i
Profilbillede
dato

I stationsbyen Ulfborg mellem hav og hede finder du EDC Ulfborg, en erfaren og solid ejendomsmæglervirksomhed, som medindehaver, Lykke Mørup Nørreby giver os et indblik i.

Nuværende medindehaver Harry Mørup købte firmaet, i 1986. Firmaet havde dengang eksisteret siden 70’erne.

"Harry arbejdede i den daværende Holstebro Bank, og sammen med en kollega, så de tilfældigt en annonce i avisen om at EDC Ulfborg var til salg. De besluttede at købe, og drev i 15 år firmaet sammen." 

Harry blev eneejer i en årrække indtil sidste år, hvor datteren Lykke blev medindehaver. De har nu et godt makkerskab og supplerer hinanden godt.

Det altovervejende fokus hos EDC Ulfborg er den gode service og hos EDC Ulfborg er kunden altid i centrum. Her sættes kundeservicen i højsædet og hos teamet er det kvalitet, samarbejde og optimisme, der er nøglen til succesen.

“EDC Ulfborg formidler køb og salg af ejendomme i og omkring Ulfborg og Vemb samt fritidshuse ved Vesterhavet og Nissum Fjord,” fortæller ejendomsmægler og medindehaver Lykke.


Foto: EDC Ulfborg // Ejendomsmægler og medindehaver, Lykke Mørup Nørreby

Der er sket en del siden 80’erne, hvor EDC Ulfborg startede op i det vestjyske:

“EDC butikken har i alle årene haft til huse i de samme velkendte lokaler på Holmegade 7. For et par år siden blev lejligheden på 1. sal yderligere inddraget til mødelokaler og personalerum.”

Den mangeårige erfaring hænger sammen med den stabilitet og modstandsdygtighed, Lykke fremhæver som værdier, der definerer EDC Ulfborgs udvikling gennem årene:

“Firmaet har gennem alle årene været veldrevet og velkonsolideret og haft en god og stabil omsætning,” fortæller Lykke og uddyber:

“Da vi har været på markedet med samme ejer i over 35 år, har vi virkelig fingeren på pulsen med pris- og samfundsudvikling. Vi bliver ikke skræmte eller kommer ud af balance i krisesituationer. Der har både været kartoffelkur og finanskrise i årernes løb, og vi ved, at ejendomshandelen går op og ned, men det kan vi håndtere."

Ejendomsmægleren mener, at EDC Ulfborg adskiller sig fra konkurrenterne med deres enorme erfaring og kæmpe lokalkendskab.

 
Foto: EDC Ulfborg // Den vestjyske ejendomsmægler hjælper dig godt videre  

“Lige i øjeblikket er vi fem uddannede ejendomsmæglere og én trainee, der alle står til rådighed i hverdagene og derudover er der altid mindst én på weekendvagt."

Hos EDC Ulfborg kan du se på ejendomme 360 dage om året og aldersmæssigt spænder de fra yngste medarbejder på 23 og ældste på 63, hvilket betyder, at de som team kan bidrage med et dejligt nuanceret syn på alle aspekter af handel med ejendomme.

Slutteligt understreger Lykke det tungtvejende slogan:

“Det handler om at gøre sig umage,” som hun forklarer er deres fornemmeste opgave, som de prøver at leve op til hver eneste dag.

Du kan bestille et gratis salgstjek og aftale et uforpligtende møde med EDC Ulfborg lige her. Du kan også følge med på EDC Ulfborgs Facebookside her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC ULFBORG A/S