EDC Ulfborg konstaterer: Tyskerne vil gerne til Danmark og bo

Personalet ved EDC Ulfborg har kunnet mærke tyskernes interesse i 2022 (Foto: EDC Ulfborg)
Profilbillede
dato

I denne artikel vil Lykke Mørup, der er ejendomsmægler og indehaver af EDC Ulfborg, gøre os klogere på hvordan året er gået i den lokale virksomhed. Hun løfter blandt andet sløret for, at en helt ny målgruppe vil til Danmark.

Da Lykke Mørup i stille stund fik lov til at kigge tilbage på det seneste års tid i EDC Ulfborg, kunne hun konstatere, at de virkelig har haft succes med at sælge ejendomme til en helt ny målgruppe, som gerne vil bo i området.

“Vi er begyndt at sælge ejendomme til en helt ny målgruppe, nemlig tyskerne, som gerne vil herop og bo. Faktisk har vi i alt solgt hele 12 ejendomme til tyske kunder. Vi har aldrig brugt så meget Google Translate som i år,” lyder det fra Lykke Mørup.


Lykke Mørup er ejendomsmægler og indehaver af EDC Ulfborg (Foto: EDC)

I løbet af 2022 har salget været en stor succes i EDC Ulfborg. Man kan ikke sammenligne det med markedet østpå, der møder en helt anden udvikling.

“Salget er gået godt i år. Det er ikke sammenligneligt med det østlige Danmark og København, hvor markedet er noget mere udfordret.”

Problemet er ikke mangel på købere - tværtimod

Salget er generelt gået godt, og man har i den grad ikke manglet købere. Problemet er faktisk helt omvendt, idet man står og mangler huse.

“Vi mangler virkelig fritidshuse og helårshuse til salg. Mange sælgere er også afventende i disse tider, men der er stadig en del købere, så vores udfordring er alene, at vi virkelig mangler et større udvalg af huse til salg,” beretter Lykke Mørup.

Nu kan vi kun se frem til, hvad det næste år bringer for EDC Ulfborg.

Du kan finde EDC Ulfborg i Ulfborg på adressen Holmegade 7, og ellers følge med på på deres Facebookside, hvor du blandt andet kan se når nye huse bliver sat til salg.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Ulfborg