En sand arbejdssejr da Holstebro trak det længste strå mod Høvsørevej FC

Profilbillede
dato

Holstebro Boldklubs Serie 3-herrer leverede søndag en solid præstation, da de vandt 1-3 på udebane mod Høvsørevej FC.

Lasse Graagaard, manager for Holstebro, delte sin begejstring over sejren og den indsats, der blev lagt for dagen.

“Herlig arbejdssejr. Det var en kamp under svære betingelser, da der var en kraftig med- og modvind som påvirkede kampen en del. Men sådan en sejr er vi hverken for fine eller kede af at tage, tværtimod!”

Manageren roste holdets samlede indsats og fremhævede, hvordan krigerinstinktet og et stærkt sammenhold var nøglen til succes.

“Det bliver forhåbenligt ikke sidste gang den her bliver nævnt, men i dag var en kollektiv sejr. Krigerinstinktet og sammenholdet drev værket i dag.”

Graagaard påpegede, at det ikke var det smukke spil, der sikrede sejren, men evnen til at tilpasse sig kampens forhold. Selv de royale ville anerkende holdets indsats, siger han med et glimt i øjet:

“Vi fighter på livet løs. I dag var det ikke det kønne fodboldspil som bragte os tre mål og pointene, men evnen til at omstille sig efter forholdene. Og det er bare mega fedt at være vidne til den form for omstillingsparathed! Selv Dronning Ingrid ville være stolt over sådan en omstillingsparathed!”

Sejren over Høvsørevej FC sætter Holstebro B op til næste udfordring mod Mejdal-Halgård Fodbold, som finder sted mandag den 15. april kl. 18:30 ved Idrætscenter Vest.

Kampens resultat: 1-3 til Holstebro B 
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 32

Mål
24'0-1Mike Roland
56'0-2Mike Roland
91'1-2
97'1-3Jacob Kvistgaard

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 32