Et intenst lokalopgør endte uden vinder: “Jeg finder det vanvittigt, at vi ikke vinder denne kamp”

Foto: Serie 3: Måbjerg IF - Holstebro Boldklub.
Profilbillede
dato

Måbjerg IF og Holstebro B mødtes i et sandt lokalopgør på STS Biler Arena. Kampen endte dog uafgjort med et resultat på 1-1.

Det var udeholdet, Holstebro B, der kom bedst fra start og fik scoret det første mål i det 34. minut. Målscoreren var Mike Roland, der formåede at bringe sit hold foran. Hjemmeholdet, Måbjerg IF, kæmpede dog hårdt og formåede at udligne i det 68. minut.

Efter kampen udtalte manageren for Holstebro B, Lasse Graagaard, sin reaktion på kampen. Han beskrev lokalopgøret som en intens kamp med mange dueller og tacklinger.

“Disse lokalopgør er altid fede og denne kamp var ingen undtagelse! Der var rigtig mange dueller tacklinger, og så var der meget nerve i kampen. Det betød også, at det blev lidt en faktisk kamp. Når det er sagt, så finder jeg det vanvittigt, at vi ikke vinder denne kamp.”

“Vi har 4-5 fuldstændig fri med målmanden, samtidig med vi brænder en chance, efter vi er kommet forbi målmanden. Det er selvfølgelig ikke godt nok at vi ikke kan score på vores chancer.”

Hvad er det I skal forbedre til næste gang?

“Vi skal simpelthen blive bedre foran mål. Nu når jeg snakker med dig her og forklarer det, så bliver jeg helt harm igen over vi kan brænde så store muligheder. Selv Keld Sheik fra Aabenraa kunne score på de chancer, så det skal vi også kunne.”

Graagaard fremhævede også en af hans spillere, holdets anfører Martin Lorenzen, der ifølge træneren gik forrest i kampen og viste vejen for de andre. Lorenzen blev beskrevet som en leder, som man altid kan stole på. Han blev betegnet som en ynglingespiller for træneren.

“Jeg synes vores anfører stepper op i dag! Martin Lorenzen gik forrest i herrefighten og viste vejen for de andre. En leder man altid kan stole på. Han er indbegrebet af en managers ynglingespiller.”

Næste kamp for Holstebro B er lørdag 16. september, hvor de skal møde Vinding UIF på Sørvad Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 1-1 til Holstebro B
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3