Et udfordrende opgør for Holstebro endte i nederlag til Mejdal-Halgård: "Vi må kigge os selv i spejlet"

Foto: Privatfoto.
Profilbillede
dato

Mandagens fodboldkamp mellem Holstebro Boldklub og Mejdal-Halgård Fodbold endte i skuffelse for Holstebro, som tabte opgøret.

Holstebro's Serie 3-herrer fandt ikke deres sædvanlige form og måtte derfor se sig slået med 1-3.

Manager Lasse Graagaard var kritisk efter kampen:

“I store dele af kampen spiller uden energi og vilje. Vi vinder alt for få anden bolde, og tacklingerne vinder Mejdal. Vi må kigge os selv i spejlet - mig selv inklusiv - og sørge for at være klar på lørdag!

Graagaard påpegede også en række uheldige dommerkendelser, men anerkendte, at holdets præstation uafhængigt af dette ikke var tilstrækkelig.

“Selvom dommeren dømmer en rigtig god kamp, er det klart at det er en bitter smag at sidde med, når vi bliver snydt for det største straffespark nord for Vejle Fjord-broen, og vi får scoret et hurtigt mål, der fejlagtigt bliver annuleret for offside. Ærgerligt for os, men ingen undskyldning - vi var bare ikke gode nok i dag til at få point.”

Hvad fungerede for jer i dag?

“Ja, du stiller lidt i trælse spørgsmål, på en dag hvor lidt fungerede. Så tror jeg laver en 'Ove Christensen' på den her og giver dig et klap på skulderen - “hvis du har flere spørgsmål, så synes jeg du skal stille dem,” siger Graagaard med et kækt smil.

For på trods af nederlaget, var der et lyspunkt: Malthe Kragelund's tilbagevenden.

“Altså jeg er vanvittig glad for, at Malthe Kragelund er tilbage for os! Efter en jordomrejse, der førte ham til så eksotiske steder som Japan, Vietnam og Struer, så er han tilbage i folden, og blev også i dag kåret som kampens bedste spiller.”

Holstebro Boldklub ser nu frem mod næste kamp mod Borbjerg Skave Fodbold mandag den 20. april, hvor de håber at rette op på fejlene og komme stærkt tilbage. Kampen bliver spillet på Borbjerg Stadion med start klokken 14:30.

Kampens resultat: 1-3 til Mejdal-Halgård Fodbold
Række: HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 32

Mål
41'0-1
60'0-2
75'1-2Sebastian Buxton
98'1-3

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - HERRER SERIE 3 - FORÅR 2024, PULJE 32