Flot og sikker sejr til HH90's U17-Piger

Profilbillede
dato

Da Holstebro Håndb.90 mødte Ribe HK i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk defensiv og en flot 2. halvleg betød, at Holstebro Håndb.90-mandskabet vandt kampen med 27-18.
En præstationen som cheftræner, Frederik Friis, havde følgende at sige om:

Jeg er rigtig glad for sejren, og især den størrelse som den ender på. Det er fedt, at selvom vi fører, at vi bliver ved med at jagte et mål mere.

Spørger man cheftræneren, er der især en enkelt spiller fra kampen, der er værd at fremhæve:

Jeg vil gerne fremhæve Emilie Vestergaard, hun er normalt på vores Hold 2, men fik debut i dag på 1.div. Hun kommer med en masse gå på mod, og scorer 4 mål på 4 afslutninger.

Friis uddyber i denne forbindelse:

Jeg synes, vi fungerer rigtig godt angrebsmæssigt i 2. halvleg, vi får lavet 17 mål i 2. halvleg, så det må siges at være godkendt. Derudover er vi defensivt godt indstillet, som gør at vi kan holde vores modstander under 20 mål, hvilket altid bør give gode muligheder for at vinde kampe.

Holstebro Håndb.90 møder igen deres modstandere fra Ribe HK på Ribe Fritidscenter. Der er kampstart torsdag den 18. november klokken 19:45.

Kampens resultat: 27-18 til Holstebro Håndb.90
Række: U-17 Pige 1. division

Kilde: Cheftræner Frederik Friis