Forløsende sejr bringer Holstebro op på 1. pladsen

Holstebro Boldklub Serie 3 (Foto: L. Graagaard)
Profilbillede

Lørdag lagde Holstebro's Serie 3-herrer sig ud med sidste sæsons onde ånd, Vinderup IK, da mandskabet besøgte Sparekassen Danmark Arena, Vinderup.

Manager Lasse Graagaard's tropper formåede at hente sejren med hjem til Holstebro B. Lasse knytter følgende ord til 2-3-resultatet:

- Vi har vundet! Dette her er for alvor et endeligt opgør med vores onde ånd fra sidste sæson, hvor vi tabte de to opgør mod Vinderup. I dag henter vi (igen) de tre point mod dem, og overtager tilmed 1. pladsen!

- Det er en fantastisk følelse at stå med, for gutterne fortjener virkelig al æren og kreditten for dette her. Og rejsen er slet ikke slut endnu! Det er næsten i virkeligheden det mest fantastiske, efter den sejr her - der venter flere endnu, når vi gør som i dag!

"Hvis Jesus kan lave vand til vin, så vil jeg ikke vide hvad Kragelund kan..."
Efter kampen fortæller Graagaard, hvem der særligt imponerede ham i weekendens sejr:

“Malthe Kragelund. Man slipper snart op for superlativer om den mand! I dag scorer han på et straffespark til 1-1, og er generelt bare altid de rigtige steder, enten i afslutterrollen eller med næst-sidste fod der sætter en holdkammerat i scene til en god afslutningsmulighed. Hvis Jesus kan lave vand til vin, så vil jeg ikke vide hvad Kragelund kan lave med vand!

- Den anden mand som fortjener en ekstra rose, er Daniel Poort! Han starter som angriber, og kæmper med alt han ejer og har til rådighed i holdets tjeneste

- Da nøden er størst i starten af 2. halvleg, er han en af de to vi måtte smide tilbage på banen, for at skabe stabiliteten, og den bragte Poort fra første sekund han trådte tilbage på banen, efter en kort udskiftning i pausen, og denne gang på den centrale midtbane!

- En mand, som kan spille alt fra hårdslidende stopper til den kreative midtbanespiller til bomber på toppen. En ægte træner-favorit!

Lasse uddyber, hvad der til syvende og sidst gav Holstebro sejren:

- Vi formår at vinde de vigtige bolde på områder af banen som vi havde tænkt os, nemlig omkring deres backs/kanter og inde på midten, hvor vi især havde fokus på at sidde ekstra tæt på dem, da vi ved de er skarpe centralt. Men vi sad tæt, hjalp hinanden i svære situationer og stod sammen med sidemanden.

- Derudover er vi også skarpe i de perioder af kampen, hvor vi står lidt længere tilbage, hvilket vi også var forberedt på ville ske. Man slår Vinderup på at være skarp i sine omstillinger, og det var vi i dag.

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Holstebro B hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Borbjerg Skave Fodbold mandag den 26. september. Der er kampstart på Idrætscenter Vest klokken 19:15.

Kampens resultat: 2-3 til Holstebro B
Række: Herrer Serie 3 - Efterår 2022

Mål
13'1-0Ukendt
15'1-1Malthe Kragelund
36'1-2Daniel Virkesdal
44'2-2Ukendt
75'2-3Mike Roland
Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3 - Efterår 2022