Fri BikeShop Holstebro: Cykelmagi i centrum

Foto: Fri BikeShop Holstebro.
Profilbillede
dato

Fri Bikeshop Holstebro, med to butikker beliggende på Lavhedevej 52 og Prins Buris Vej 41A i Holstebro, er cykelhandleren, der placerer kunden i centrum af deres cykelunivers.

På Lavhedevej og Prins Burisvej byder de lyse og rummelige lokaler velkommen, hvor deres dedikerede personale står klar til at guide dig til den helt rette cykel. Uanset om det er en almindelig hverdagscykel, en mountainbike (MTB) eller noget helt tredje, er det kunden, der bestemmer. 

På deres værksted har kompetente mekanikere styr på cyklerne og kan med garanti få selv den ældste cykel til at køre som ny igen.


Billeder af butikken indefra // Foto: Fri BikeShop Holstebro

Som kunde hos Fri BikeShop kan man se frem til en række fordele, når man handler.

Det indeholder blandt andet fri delbetaling, fri livstidsservice, mulighed for at låne en cykel og meget mere. 

Fri BikeShop Holstebro tilbyder også en praktisk "HENT&BRING" service, hvor de henter og bringer din cykel til værkstedet. Dette gør det nemt og hurtigt at komme tilbage på cyklen. 

En unik service, som Fri BikeShop Holstebro tilbyder, er levering af nye cykler. Bestiller du din cykel online på fribikeshop.dk, samler de cyklen, gør den køreklar og leverer den til den ønskede adresse inden for en radius af 25 km.

Besøg Fri BikeShop Holstebro, din lokale cykelhandler, og book en gratis prøvetur i dag. Du kan finde mere information på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen