Frisør Sarah Obitsø har vundet mange kunders hjerter i Holstebro og omegn

Sarah Obitsø
Profilbillede
dato

Bag Obitsø Frisørsalon i Borbjerg, står Sarah Obitsø, en dedikeret og passioneret frisør, der har opbygget en imponerende række af succesfulde saloner. Sarah åbnede sin første salon for 14 år siden i Skave. Denne salon blev i 2023 sammenlagt med salonerne i Borbjerg og Mejrup, og dermed blev en stærk salonkæde etableret.

Sarahs rejse i frisørverdenen tog hurtigt fart. Et år efter åbningen i Skave kom salonen i Viborg til, og kun et halvt år senere åbnede hun Borbjerg-salonen. Den senest tilkomne salon er den i Mejrup. Sarah er kendt for sin tilstedeværelse og engagement i alle tre saloner, hvor hun arbejder flittigt og er et kendt ansigt blandt kunderne.

Sarahs succes er også støttet af hendes familie. På en landejendom ved Viborg bor Sarah med sin mand, Brian, som spiller en vigtig rolle i driften af alle salonerne. Brian håndterer både administrative opgaver og fungerer som alt-mulig-mand, hvilket gør ham til en uundværlig del af teamet.

Sarah Obitsø har skabt et unikt miljø i sine saloner, hvor kunderne altid føler sig velkomne og godt tilpas. Med et højt serviceniveau og fokus på kvalitet har Sarah og hendes team vundet mange kunders hjerter i Holstebro-området.

For dem, der endnu ikke har besøgt en af Sarahs saloner, er det nemt at bestille tid via telefon eller onlinebooking. Oplev selv den varme atmosfære og den professionelle service, som Obitsø Frisørsalon er kendt for. 

Se mere på hjemmesiden her, hvor du også kan booke din næste frisørtid og følg med på Facebook her.