Holstebro Håndb.90 U19 nupper tiende sejr på stribe

Profilbillede
dato

Holstebro Håndb.90 skulle forsøge at stjæle to point fra Strandby-Elling Håndbold, da slaget skulle stå i Bannerslundhallen, Elling. Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 19-33 til stor glæde for cheftræner, Søren Nørgaard:

Dejligt at gå på juleferie med maksimum point i U19 ligaen. Den lange køretur til Frederikshavn sad naturligvis i benene og pigerne skulle lige i gang.

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation:

Vi forsøger os i dag i perioder med et 5:1 forsvar hvilket giver SEIF svære betingelser for at lave mål. Derudover er vi gode til at straffe modstanderens fejl i starten af 2. halvleg, hvor vi vinder de første 9 minutter 0-8.

En overordnet positiv dag for Holstebro Håndb.90 - hvor cheftræner Søren Nørgaard især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet:

I dag er det virkelig en holdpræstation, hvor vi også lykkedes med at få alle spillerne på måltavlen.

På søndag den 9. januar møder Holstebro Håndb.90 Skanderborg Håndbold.
Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 i Gråkjær Arena Holstebro.

Kampens resultat: 19-33 til Holstebro Håndb.90
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Cheftræner Søren Nørgaard, Holstebro Håndb.90 - U-19 Pige Liga