Holstebro Håndbold smed en komfortabel føring væk

Profilbillede
dato

I tirsdags var scenen sat i Sportscenter Ikast til et opgør mellem Håndbold Akademi Ikast og Holstebro Håndbold 90.

Holstebro Håndbold var på udebane, og de håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 27-23.

Træner for Holstebro Håndbold, Frederik Friis, havde følgende kommentar til nederlaget.

Jamen jeg er træt af at vi får smidt en 17-13 føring fuldstændig væk. Vi kommer stærkt ud både fra start, især til 2.halvleg. Men gassen går hurtigt af ballonen, og det bliver rigtig dyrt for os i sidste ende.

Kampen gik ikke som håbet for Holstebro Håndb.90, Frederik Friis peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi skal være skarpe på at en kamp varer 60 minutter. Vi kan ikke spille på 80 %, fordi vi fører med et par mål. Derudover skal vi hæve vores bundniveau; vi har haft for store udsving, som har gjort at vi kommer til at hænge efter i kampene, og det skal ændres.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge træner Friis.

Jamen der er gode præstationer over hele linjen. Vi mangler dog, at være mere kyniske igennem hele kampen.

Torsdag den 24. februar møder HH90, AGF/Viby/Stavtrup. Kampen fløjtes i gang klokken 20:20 i Viby Idrætscenter.

Kampens resultat: 27-23 til Håndbold Akademi Ikast
Række: U-17 Pige 1. Division A

Kilde: Træner Frederik Friis, Holstebro Håndb.90 - U-17 Pige 1. Division A