Hos Papatya Pizzeria i Holstebro scorer de hattrick

Foto: Papatya Pizzeria // Gürkan Yatan.
Profilbillede
dato

Hos Papatya Pizzeria i Holstebro er kunderne så glade for pizzaerne, at restauranten flere gange er blevet hædret med fornemme priser. Bag succesen står 38-årige Gürkan Yatan, der kan skrive mange års erfaring som pizzabager på cv'et. 

I Lille Østergade i Holstebro ligger det spisested, der nu for tredje gang i streg kan kalde sig ”Årets bedste take away-restaurant i Holstebro".

Det er bl.a. på baggrund af brugernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og app, at den danske online take away-portal hvert år udvælger de mest populære restauranter.

Her har byens brugere i Holstebro så stemt på deres favoritter, og igen i år blev det Papatya, der løb med sejren.

“Det betyder meget for os, for så ved vi, at kunderne synes, vi laver gode pizzaer, og at kunderne generelt er glade for den mad, vi laver,” fortæller Gürkan Yatan, der er andengenerationsejer af Papatya, som hans far startede tilbage i 1988.

Gürkan overtog restauranten i 2006 og har sidenhen kløet på for at opretholde den høje standard af pizzaer.

Restauranten kan derudover prale af at være nomineret til "Byens Bedste" i Holstebro under kategorien "Byens Bedste Take Away".

Selve afgørelsen findes ud fra en afstemning blandt Dagbladet Holstebro-Struers læsere og via stemmer fra en udvalgt juryPriserne uddeles ved en fest i Musikteatret i Holstebro lørdag den 23. april.

Deltog i fornem pizza-konkurrence 
Succesen hos Holstebros populære pizzeria fortsætter i stor stil. For nyligt deltog Gürkan Yatan ved en pizzabagning-konkurrence i Herning under Foodexpo-messerne.

Foodexpo er hele fødevarebranchens faglige fællesskab, hvor man over tre dage kan føle og smage fødevarebranchens produktnyheder.

Under pizzabagning-konkurrencen "Pizza Chamion Cup" deltog 45 pizzabagere fra hele landet – og også her gik det godt for Gürkan Yatan og Papatya.

Gürkan Yatan deltog nemlig både i disciplinerne "Danmarks bedste Gourmetpizza", "Danmarks bedste Margherita" og "Danmarks bedste Dessertpizza".

Desværre blev det ikke til en sejr, men til gengæld kunne Gürkan glæde sig over at 
modtage diplomerne “Bedste råvarer på pizza” og “Bedste pizza bagt med hjertet”.

Du kan se alle vinderne af de forskellige discipliner her. 

Hjemmelavet kebab 
Hos Papatya i Holstebro er de i økeblikket 14 ansatte, der inkluderer 6 fuldtidsansatte, mens resten er deltidsansatte eller unge, der hjælper til på skift. 

Menukortet består primært at pizzaer, men du kan også bestille en durum og diverse pastaretter, salater og grillretter. Det er dog klart pizzaerne, der er de mest populære hos Papatya, understreger ejeren. 

“Jeg tror, at grunden til vi har stor succes med vores pizzaer er, at vi bl.a. laver vores egen tomatsovs og kebab og altid køber gode kvalitetsråvarer," fortæller Gürkan Yatan.

Papatya er ifølge ejeren selv et ud af to spisesteder i Holstrebro, hvor de laver deres egen kebab fra bunden. Og måske er det netop derfor, at deres pizzaer er så populære.

97 % af restaurantens omsætning er take away, og mange af ordrene bliver leveret til kunderne. 

"Vi har i øjeblikket 6 pizzabiler og overvejer at købe en mere, da det ikke er nok," fortæller Gürkan Yatan afslutningvis.

Hvis du ikke allerede har smagt en pizza fra Papatya, kan du selv bedømme, om de er Holstebros bedste. Du finder et menukort på hjemmesiden her.

Du kan også holde øje med restauranten facebookside, hvor de løbende slår "ja tak"-tilbud og konkurrencer op. Se mere her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Gürkan Yatan // Papatya Pizzeria