Lokal virksomhed gik fra dørsalg til at være Holstebros rengøringsmekka: "Vi ved, hvad vi snakker om"

Torben Birk (tv) og Claus Ø. Mosekjær (th) (Foto: Fnugfri.dk)
Profilbillede
dato

I 1983 stod Holstebro over for en ny æra indenfor rengøringsbranchen. Det år blev det nemlig ulovligt med dørsalg af støvsugermærker som Nilfisk, hvilket bød på omfattende forandringer i måden at handle rengøringsudstyr på.

Fra denne ændring opstod Fnugfri.dk, grundlagt af Steen Mosekjær som en butik udelukkende fokuseret på støvsugere og tilhørende dele. I 1995 rykkede Fnugfri.dk ind på Struervej 8, hvor de siden har udviklet butikken til nu at være et fuldt udbygget rengøringscenter.

Med tiden udvidede sortimentet sig til et omfattende udvalg af rengøringsmaskiner og -artikler.

"I 1995 skiftede vi fra gågaden til den nuværende butik på Struervej 8. Vi har nu, udover støvsuger og rengøringsmaskiner, en stor butik med alt til rengøring: rengøringsmidler, kemi, mopper, klude, moppesæt, vinduespudserudstyr, gulvvasker og meget mere. Men også et lille, men fyldestgørende sortiment i gryder, potter, pander, samt selvfølgelig blender og airfryer," siger Claus Mosekjær.


Billede fra 1983, hvor butikken hed Støvsuger-centret (Foto: Fnugfri.dk)

Den nuværende ejer, Claus Ø. Mosekjær, startede i virksomheden som weekendvagt under sine studier som fysioterapeut, et job der blev hans indgang til erhvervslivet og senere ledte til ejerskab af forretningen.

"Jeg startede op som weekendvagt, sammen med studie som fysioterepaut, som afdrag på diverse lån hos mor og far, og det udviklede sig så derfra," fortæller Claus om hvordan det endte med ham som ejer.

Det hele under ét tag
Fnugfri.dk skiller sig ud ved at tilbyde alt til rengøring til både private, erhverv og industri under ét tag. Deres service inkluderer en gratis serviceaftale på støvsugere med et årligt servicebesøg i fem år, samt reparationer og et komplet tilbehørslager.

Med over 40 års erfaring i branchen, kan Fnugfri.dk hjælpe med deres ekspertviden og kvalitetsorienterede tilgang til rengøringsløsninger. Claus Ø. Mosekjær, med sin dybt rodfæstede erfaring i branchen, understreger vigtigheden af at tilbyde kvalitet frem for kvantitet.

"Med over 40 års erfaring ved vi faktisk, hvad vi snakker om. Vi ved hvad vi snakker om og rådgiver udfra dine behov. Vi sælger ikke billig kvalitet, men kvalitet billigt," understreger han.

Fnugfri.dk's dedikation til 'Ren fornuft' og kvalitet har gjort dem til et lokalt rengøringsmekka i Holstebro.

Du kan finde mere om Fnugfri.dk på deres hjemmeside, eller ved at følge med på deres Facebookside.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Fnugfri.dk Holstebro