Møblér med Kumo Holstebro: dit lokale inspirationscenter for boligindretning

Foto: Møblér med Kumo Holstebro. Klaus Kjærsgaard og Lars Ringgaard er makkerparret bag Møblér med Kumo Holstebro.
Profilbillede
dato

I hjertet af Holstebro finder du en møbelbutik, der kalder sig "Møblér med Kumo Holstebro". Her er stilen uformel, og atmosfæren er imødekommende. Virksomheden har været en fast del af byen i årtier, og deres fokus er klart: at tilbyde et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til alle byens borgere.

Din bolig, dit udtryk

Når det kommer til at indrette dit hjem, er der ingen regler at følge. Hos Møblér med Kumo Holstebro forstår de, at din bolig er en forlængelse af din personlighed. Her kan du finde alt fra minimalistiske designs til rustikke charme, moderne elegance og klassisk tidløshed. Virksomhedens sortiment omfatter alt, hvad du skal bruge for at skabe din egen unikke indretningsstil.

Møblér med Kumo Holstebro har både en fysisk butik og en webshop. Webshoppen er god at finde inspiration på, men den fysiske butik giver mulighed for at se og røre produkterne og få gode råd og vejledning så kunder kan finde det helt rigtige møbel for dem. De er en lokal møbelforretning, som går op i kontakten med kunderne. 


Foto: Møblér med Kumo Holstebro er ikke blot en møbelbutik; det er en destination, hvor dit hjem får mulighed for at udtrykke din stil, og hvor lokale møbelentusiaster og fagfolk forenes i en unik atmosfære af inspiration og kvalitet.

Inspiration og prismatch

Butikken på Gartnerivej 46-50 i Holstebro er mere end bare en møbelbutik. Den er et sted, hvor du kan finde inspiration, uanset om du skal indrette din stue, soveværelse eller hele boligen. Sofaer, spiseborde, senge, lamper, puder og meget mere venter på at blive udforsket. Og hvis du skulle finde et tilbud et andet sted, der virker bedre for din pengepung, tilbyder Møblér med Kumo Holstebro en prismatch, der sikrer dig de bedste priser.

Historien bag Møblér med Kumo Holstebro

Denne møbelbutik har dybe rødder i Holstebro. Den startede som Kumo Møbler tilbage i 1974 og har gennemgået en fascinerende udvikling siden da. Med ejerne Klaus Kjærsgaard og Lars Ringgaard i spidsen, har butikken udviklet sig til en lokal institution, hvor kvalitet og kundetilfredshed er i højsædet. Deres passion for møbler og ønsket om at skabe en unik oplevelse for hver enkelt kunde er tydeligt i både deres sortiment og personlige service.

Fokus på medarbejdere og fællesskab

En virksomheds sjæl er dens mennesker, og dette gælder især for Møblér med Kumo Holstebro. Her trives medarbejderne i en uformel atmosfære, hvor humor og faglighed går hånd i hånd. Det er ikke ualmindeligt at finde medarbejdere, der har været en del af familien i årtier, og det afspejler virkelig virksomhedens fokus på fællesskab og trivsel.


Foto: Kumo Outlet // Kumo Outlet har fantastiske tilbud på rest- og partivarer og kan findes på Viborgvej 204

Besøg butikken, find inspiration online eller gør et godt kup ved Kumo Outlet

Uanset om du er på udkig efter det perfekte møbel til dit hjem eller blot søger lidt boliginspiration, er Møblér med Kumo Holstebro det rette sted at besøge. Gå en tur i butikken på Gartnerivej 46-50 i Holstebro, Følg dem på Facebook for spændende opdateringer og tilbud eller udforsk deres udvalg på deres hjemmeside. Hvis du er på jagt efter fantastiske tilbud, kan du også tjekke Kumo Outlet på Viborgvej 204 i Skave. 


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Møblér med Kumo Holstebro