NSK-Damerne fik fuldt udbytte efter flot præstation

Profilbillede
dato

NSK Håndbold, Krunderup skulle forsøge at hente de to point med hjem, da slaget skulle stå i Liseborgcentret mod Søndermarkens IK 2. 

Der var dog ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 14-22 til stor glæde for cheftræner, Stefan Iversen:

En pligtsejr for at holde trit med de andre tophold i puljen. Søndermarken har vist gode takter i de seneste kampe og vi tog indledningsvist for let på kampen, hvor vi hurtigt kommer bagud 4-2. Vi laver et par indskiftninger og vi bringer os foran 9-5. Herfra er der reelt ikke spænding om resultatet.

Den tilfredse cheftræner satte også uddybende ord på sit holds præstation.

Efter en lidt mager begyndelse på kampen får vi fat i forsvaret. Vi ændrer formation og vi får tacklet deres duelspillere, som bevirkede de fik svært ved at komme igennem til de helt åbne chancer. Kampen igennem står vi vel i forsvaret i sammenlagt 40 min.

Indstillingen til kampen var på plads. Der blev fightet godt og det blev til den ønskede sejr.

En overordnet positiv dag for NSK Håndbold, hvor cheftræner Stefan Iversen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Lærke Nilsson var god i kontraspillet og krydrede en fin spillet kamp med gode Scoringer. Ivalu Bjerge var en konstant trussel fra distancen og spillede en flot forsvarskamp, da hun lige havde rystet de første scoringer fra Søndermarken af sig. Mette Blindkilde spillede sæsonens bedste kamp på stregen, hvor der var bid i tacklingerne og der var god bevægelse i angrebsspillet, som gav flere fine scoringer.

På lørdag den 20. november møder NSK Håndbold, Viborg HK 2.
Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 i Sir - Lyngbjerg Centret.

Kampens resultat: 14-22 til NSK Håndbold
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Stefan Iversen