NSK Håndbold mødte sin overmand i Serie 1

Profilbillede
dato

NSK Håndbold, Krunderup Serie 1 Herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod Lemvig Nissum Håndbold 3, da mandskabet besøgte Lemvig Idræts- og KulturcenterDesværre tabte NSK Håndbold med 26-20 til modstanderne, hvilket træner Daniel Bundgaard havde følgende reaktion på:

Fuldt fortjent sejr til Lemvig, efter en skidt indsats i 2. halvleg fra vores side.

Bundgaard understreger, at præstationen kan forbedres:

Vi skal forbedre vores flow i angrebsspillet - og forsøge at få gang i vores kontraspil, så vi kan få de nemme mål.

Kampen ender med, at NSK Håndbold må tage hjem uden point, men træneren fremhæver dog en enkelt mand:

Anders i målet havde en flot 2. halvleg. Han var ene mand med til, at det ikke blev til et større nederlag.

I morgen, tirsdag, møder NSK Håndbold, Hogager Mejrup-Hvam. Kampen fløjtes i gang klokken 20:45 i Sir - Lyngbjerg Centret.

Kampens resultat: 26-20 til Lemvig Nissum Håndbold 3
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Træner Daniel Bundgaard