NSK Håndbolds U15-Piger ramte bare ikke dagen

Profilbillede
dato

Tirsdagens opgør mellem NSK Håndbold, Krunderup og RSU-Ringkøbing 2 endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra NSK Håndbold, Krunderup.

Jeg synes, at vi som hold kunne have givet dem mere kamp til stregen. Der går 11 minutter inden de scorer efter halvlegen, hvilket jeg selvfølgelig havde håbet, vi havde udnyttet bedre.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra cheftræner, Sarah Høgsberg.

På trods af, at RSU-Ringkøbing 2 besejrer NSK Håndbold, Krunderup, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, cheftræneren lægger vægt på:

Idag er der ingen tvivl om, at jeg må fremhæve Maria som stod på mål. Maria reddede flere store chancer og reddede også straffe. Hun gik ind med et gåpåmod som smittede godt af på sine medspillere.

Høgsberg mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi har rigtig mange fejlafleveringer, som vi skal have arbejdet på, hvilket især i 2. Halvleg bliver tydeligt. Der skal også arbejdes endnu mere med skudvarianter, så vi kan blive ved med og udvikle os, og blive bedre som hold og individuelt.

Den næste modstander, mandskabet fra NSK Håndbold, Krunderup møder, er Resen KFUM 2.
De spiller på Sir - Lyngbjerg Centret tirsdag den 2. november med kampstart klokken 17:45.

Kampens resultat: 6-13 til RSU-Ringkøbing 2
Række: U-15 Pige B

Kilde: Cheftræner Sarah Høgsberg