Padel skal være muligt for alle hos Holstebro Tennis og Padel

Profilbillede
dato

Padel er nok efterhånden en sport de fleste i det ganske land har stiftet bekendtskab med. Ketsjersporten, med sine rødder i det sydamerikanske, er derfor også en del af satsningen hos den lokale tennisklub, der nu hedder Holstebro Tennis og Padel:

"Vi åbnede vores padelbaner i september 2020 og vi oplevede en kæmpe interesse for at spille på vores baner. Selv da frosten satte ind var banerne fuldt booket. Og når vi nu får vores 3. bane, så får vores medlemmer endnu bedre mulighed for at booke en bane" - siger Thomas Harregaard, der sidder i Padeludvalget hos Holstebro Tennis & Padel

Padel har dog siden sit indtog i Danmark været en dyr sport at gå til, da man ofte har skulle betale mere end 200 kr. for en times Padel de fleste steder. Det vil Thomas Harregaard og Holstebro Tennis & Padel nu gøre op med:

"Padel er helt sikkert den nye folkesport og vi har et stort ønske om at gøre Padel tilgængelig for alle - ikke kun dem der har råd til at betale 240 kr. for 1 times padel i de private centre"

Derfor har Holstebro Tennis og Padel gjort det muligt at spille Padel hos dem for kun 159 kr. i måneden, hvor de unge under 15 år slipper med en beskeden 50'er. Dette er muligt af flere årsager, fortæller Thomas Harregaard:

"Som forening har vi ingen ejere, der skal have et afkast, så vores mål er ikke at lave et overskud hvert år. Derudover har vi nogle gode sponsorer, der gerne vil være med til at gøre tennis og Padel tilgængeligt for alle i Holstebro og omegn"

Masser af turneringsmuligheder i det vestjyske

Holstebro Tennis & Padel tæller derfor nu 5 udendørs tennisbaner, 2 indendørs tennisbaner og (snart) 3 overdækkede udendørs Padelbaner. Her forventes det, at hallerne er færdigopført medio oktober og herefter er planen, at der holdes en turnering for alle interesserede, hvor der naturligvis vil være pølser på grillen og en kold forfriskning.

Derudover er der også mulighed for at deltage i Vestjysk Padel Tour. En turnering der arrangeres af de vestjyske tennis- og Padelforeninger i fællesskab, hvor alle kan deltage. Her nærmer sæson 2 sig sin afslutning, hvor der har været hele 60 hold, fordelt på herrer, damer og mixhold, med. Næste sæson starter 1. oktober, hvor nye hold er meget velkomne!

"Følg med på Facebook-siden 'Padel i Vestjylland' - her kommer mere info i løbet af september" - Thomas Harregaard, Turneringskoordinator Padel & DGI

Sådan kommer du i gang med at spille Padel i Holstebro

På deres hjemmeside www.holstebrotennisogpadel.dk kan man oprette en medlemsprofil og blive medlem af klubben - både som tennis- og/eller padelmedlem. Klubben tilbyder tennistræning for både junior- og seniorspillere, hvor juniorholdene er aldersinddelt og som senior kan du træne med som både begynder, let øvet og øvet. Derudover har de også et rent kvindehold.

På padelområdet har de lige lavet en aftale med en padel-træner. Så her kommer de til at tilbyde både intro- og træningsforløb, både for folk der aldrig har spillet Padel før, men gerne vil prøve det, og får mere erfarne spillere. Dette kan du holde øje med på deres Facebookside 'Holstebro Tennis & Padel'.

Kilde: Holstebro Tennis og Padel