Padel Zone Holstebro Elite delte tæsk ud i sidste kamp

Foto: Padel Zone Holstebro Elite // Christoffer Hübertz.
Profilbillede
dato

Lunar Ligaens Elitedivision - Midtjylland skulle sluttes af med manér for Padel Zone Holstebro Elite, da man mandag aften skulle op imod puljens sidsteplads, Team Padel Holstebro.
Og her levede Padel Zone Holstebro Elite i den grad op til favoritværdigheden mod lokalrivalerne:

"Vi vandt 5-1 i kampe og der blev endda uddelt flere æggemader, så vi var pænt tilfredse", lyder det fra spiller Christoffer Hübertz.

Selvom Christoffer og resten af Padel Zone Holstebro Elite gik ind til dette års Lunar Liga Elitedivision - Midtjylland med ambitionen om at vinde det hele, så fastholder Christoffer optimismen efter andenpladsen:

"Sæsonen er nu slut og eftersom, at der kun er et hold, som går videre, og vi bliver sikker 2'er, ja, så går vi desværre ikke videre. Men vi har haft en fantastisk sæson og ser meget frem til foråret 2022"

Derudover så kigger man ikke tilbage men fremad i Padel Zone Holstebro Elite og derfor varsler Christoffer også kun et stærkere hold frem mod næste sæson i 2022: 

"Vi forventer, at det stort set bliver samme hold næste år, men vi er også ude på markedet for at se efter flere stærke spillere, så det bliver spændende, hvordan det ender"

Deltagere for Padel Zone Holstebro Elite:
Christoffer Hübertz
Dan Refstrup
Kasper Meier
Nicklas Nørbo
Alex Laugesen
Daniel Grønhøj

Kilde: Christoffer Hübertz, spiller