Padel Zone Holstebro Elite taber tæt topopgør

Foto: Padel Zone Holstebro Elite // Christoffer Hübertz.
Profilbillede
dato

Der var søndag lagt op til et sandt topopgør i Elitedivisionen - Lunar Ligaen, da ligaens førerhold fra Padel Zone Holstebro Elite tog turen til Højbjerg for at spille mod andenpladsen fra Team Padel Star 1. 
Her kom Padel Zone Holstebro Elite med taskerne fulde af selvtillid oven på en mægtig 18-0-statistik i bagagen inden søndagens kamp, men her skulle modstanden vise sig at være af helt anden kaliber. 
Derfor skulle kampen ud i sjette kamp for at finde en endelig vinder, hvilket kunne være gået begge veje ifølge spiller for Padel Zone Holstebro Elite, Christoffer Hübertz.

"Der bliver i alt spillet 6 kampe og inden sidste opgør stod der 3-2 til Padel Star. I sidste kamp mødte Kasper Meier og Jeppe Fredberg, Jeppe Frantzen og Andreas Bjerrehus, som udover at være gode til Padel er rigtig dygtige tennisspillere"

"Vi var foran 4-3 i tredje sæt og havde selv serven, men bliver desværre brudt, og ender med at tabe 6-4. Dermed taber vi opgøret 4-2, men var meget tæt på 3-3, hvilket ville være et resultat vi kunne være meget stolte af"

Derfor ender Padel Zone Holstebro Elite med sæsonens første nederlag, hvilket dog ikke slår dem ud, siger Christoffer:

"Vi må ikke lade os slå ud af dette opgør, selvom det selvfølgelig gør ondt. Vi vidste, at vi var underdogs inden denne kamp, men også at det ville blive tæt. Vi er selvfølgelig skuffet, men vi må også rose de dygtige spillere fra Padel Star, som viste hvorfor de er nogle af de dygtigste spillere i landet"

Især vil Christoffer gerne sende roser til to spillere:

"Flere gjorde en rigtig god figur, bla. Dan Refstrup som kun afgav 3 partier over 2 kampe. Derudover spillede Kasper Meier en rigtig flot kamp, på trods af en skadet ankel. Og så var vi desværre udfordret af lofthøjden i dag, specielt imod så dygtige spillere" 

Padel Zone Holstebro Elites sidste kamp er imod Team Padel Holstebro, et opgør hvor datoen endnu ikke er fastsat. Men her er spiller Hübertz forventningsfuld om at komme tilbage på sejrsporet:

"Vi må op på hesten igen til årets sidste opgør, hvor vi igen håber på at kunne tage en 6-0 sejr" 

Resultat: 4-2 til Team Padel Star 1

Deltagere fra Padel Zone Holstebro Elite:
Alex Laugesen, Kasper Meier, Jeppe Fredberg, Nicklas Nørbo, Emil Lilleøre, Christoffer Hübertz, Dan Refstrup

Kilde: Christoffer Hübertz