BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du stå i spidsen for bataljonens reservister og medvirke til entitetens løbende udvikling og bemanding for, at kunne understøtte bataljonens operative virke?
Om os
II Panserinfanteribataljon (II/JDR) er den eneste stående, operative kampbataljon på Dragonkasernen og består af en kamporganiseret bataljonsstab, et stabskompagni, et mekaniseret infanterikompagni, et panserinfanterikompagni og en reserveentitet.
Reserveentiteten består organisatorisk af i alt 9 mand, fordelt på 6 officerer af reserven, 2 befalingsmænd af reserven samt en feltpræst.
Bataljonen har en lang og stolt tradition bag sig og forbereder sig i øjeblikket på at løse en længerevarende beredskabsopgave, der kan indsættes i rammen af Nato Readiness Initiative (2024) og New Force Model (2025). Dette indebærer blandt andet at vi med kort varsel skal være klar til at indgå i en international mission – principielt – overalt i verden. Bataljonen forbereder sig derudover på, at den skal udsendes i 2. halvår af 2024.
Bataljonen har et højt uddannelses- og aktivitetsniveau, hvor vi anvender de mange ressourcer, som vores reservister kan tilbyde. Udover gode muligheder for ”on the job training” tilbydes reservisterne blandt andet samme muligheder for føringsuddannelse som det faste personel. Reservisterne indgår altid som en integreret del af vores aktiviteter.
II/JDR er en arbejdsplads hvor evnen til initiativ, nytænkning og selvstændig opgaveløsning baseret på en høj faglighed er i højsædet. Der hersker en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til bataljonens samlede opgaveløsning.
Vi er dragoner og lever op til dragonens karakteristika om høj hastighed i tanke og handling. Vi løser opgaverne med de rådige midler, vi har, mens ordentlighed, sammenhold, handlekraft og loyalitet er værdier, som vægtes højt i bataljonen.
Vi gør en ære ud af at være en attraktiv arbejdsplads og en relevant komponent i Hærens og Forsvarets militære værktøjskasse.
Om stillingen
Som reservist i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.
Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.
Som chef for reserveentiteten får du til opgave at varetage bemandingen, ledelse, udvikling og indkaldelseskoordinering af reservisterne.
Du sparrer med bataljonens nøglepersonel og deltager som reserveentitetens repræsentant ved forskellige møder ved bataljonen, 1. Brigade og regimentet.
Du deltager også løbende i bataljonens uddannelsesaktiviteter, herunder øvelser og stabstræning, således at du som en integreret del af bataljonen, altid har fingeren på pulsen.
Du er direkte ansvarlig over for bataljonschefen for reserveentitetens samlede virke, og du indgår i bataljonens chefgruppe.
Om dig
Du er officer og har gennemført grundlæggende officers- eller reserveofficersuddannelse samt minimum VUT I/L, VUT I/L-R, FØRKUR BTN-R, FØRKUR BDE-R eller tilsvarende.
Du er major eller har potentiale til udnævnelse.
Du er faglig interesseret, positiv, social stærk og god til at kommunikere både i skrift og tale.
Du er i stand til at repræsentere reserveentiteten i bataljonen og udøver din indflydelse, således at reserveentiteten løbende integreres i bataljonens udvikling, uddannelse og organisation.
Solid taktisk viden og forståelse samt viden om HR vil styrke dit kandidatur.
Du forstår at balancere tjenesten med dit civile job, da din indsats kan løbe op i mellem 15 og 30 indkommanderingsdage om året med mulighed for flere dage, når det er muligt for dig.
Ansættelsesvilkår
Rådighedsstillingen er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.
Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
bataljonschef oberstløjtnant Thomas Nyholm Jørgensen på telefon 72823400.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.
Ansøgningsfristen er den 10. december 2023 og vi forventer at holde samtaler i umiddelbar forlængelse heraf.
Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024.
For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.
Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.
Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen er også tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.
Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.
Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.
Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.
Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment.
Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.
Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Holstebro Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Holstebro Kaserne, Dragonkasernen , 7500 Holstebro
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947903