BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du fastholde din kontakt til Forsvaret og dine militærfaglige kompetencer, så har Jydske Dragonregiment måske en stilling til dig.
Om os
Om Jydske Dragonregiment.
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.
Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.
Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen er også tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.
Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.
Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.
Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.
Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment.
Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.
Om Stab Jydske Dragonregiment.
Staben ved Jydske Dragonregiment er organiseret i en S-struktur (S1-S5) suppleret med et antal partnerfunktioner fra henholdsvis Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og Økonomidivisionen i Forsvarsministeriet.
Stillingerne i de enkelte ”S”-sektioner er fordelt på faste stillinger og rådighedsstillinger, hvor sidstnævnte er at betragte som forstærkningsstillinger i primært krise- eller krigssituationer.
Stabens opgaver kan overordnet set opdeles i støtte til de tre bataljoner på Dragonkasernen, områdestøtte indenfor blandt andet den militære sikkerhedstjeneste i Holstebro garnison og operative opgaver i rammen af den nationale krigs- og krisehåndtering. Staben er kendetegnet ved at indeholde mange specialistfunktioner, der, udover at være eksperter på deres eget felt, også deltager i opgaver og projekter på tværs af interne sektioner, samt andre enheder og myndigheder.
Om stillingen
Som reservist i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.
Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.
Stillingen, der er klassificeret som kaptajn af reserven, er som planlægningsofficer og leder af Planlægningselementet i stabens S5.
Personaleledelsen i S5 varetages af sektionschefen, (major af reserven), hvorfor den ledelsesmæssige opgave primært vil være i forhold til stabsarbejde sekundært som støtte i forhold til sektionschefens personaleledelse.
S5 er i øvrigt den eneste sektion i staben, der alene er normeret med reservister.
Stillingens primære opgave er at indgå i stabens operative planlægningsopgaver/stabsarbejder på lige fod med de øvrige medlemmer af staben.
Vi er fortsat i en opbygningsfase, så der vil være rig lejlighed til at blive trænet og uddannet i opgaven, hvis du skulle føle dig en anelse ”rusten” ud i det operative.
Dine civile kompetencer vil ligeledes blive forsøgt nyttiggjort i det omfang det giver mening i forhold til den konkrete situation og stabens øvrige opgaver og forankring.
Det forventes, at du i videst mulig udstrækning deltager i stabens interne øvelses- og uddannelsesvirksomhed i relation til din funktion, det årlige seminar for personel af reserven ved Jydske Dragonregiment, samt eventuelle planlægningsarbejder, anden mødevirksomhed m.v.
Der må forventes omkring 6-10 indkommanderingsdage årligt. Tjenesten tager udgangspunkt hos JDR i Holstebro.
Om dig
Du er kaptajn af reserven og har en baggrund som enten linje- eller reserveofficer i Hæren.
Du har erfaring med planlægningsarbejder, kan samarbejde og er i stand til at arbejde målrettet også når tiden er en knap ressource.
Du har gode kommunikative evner – både i skrift og tale, samt har gode IT-færdigheder og analytiske evner.
Vi forventer, at du har et grundlæggende kendskab til kamptroppernes doktrin, teknologi og organisation. Derudover er du velbedømt indenfor FOKUS kompetencerne faglighed, samarbejde og fleksibilitet og har en i øvrigt generelt positiv tilgang til andre mennesker og arbejdet.
Ansættelsesvilkår
Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajn af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.
Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingerne, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant af reserven Jens Jørgen Hansen på telefon 24 68 34 68, eller på mail: jdr-for@mil.dk. Du kan også kontakte chef for staben, major Kim Birkmose Schmidt på telefon 41 32 03 45 eller på mail: jdr-stch@mil.dk.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.
Ansøgningsfristen er den 10. december 2023, idet der gennemføres samtaler og ansættelser i umiddelbar forlængelse heraf.
For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Holstebro Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Holstebro Kaserne, Dragonkasernen , 7500 Holstebro
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947859