Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra OLUF ØSTERGAARD, HOLSTEBRO ApS og 4 andre lokale virksomheder

OLUF ØSTERGAARD, HOLSTEBRO ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -173.050 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde OLUF ØSTERGAARD, HOLSTEBRO ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KRABBE & PARTNER A/S i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -8.000 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KRABBE & PARTNER A/S en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOTEL ROYAL HOLSTEBRO ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 32.922 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOTEL ROYAL HOLSTEBRO ApS en bruttofortjeneste på 3,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERFIRMAET MUNKSGÅRD A/S i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 113.713 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMAET MUNKSGÅRD A/S en bruttofortjeneste på 6,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Restaurant Sprød ApS i Holstebro kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 6.317 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Restaurant Sprød ApS en bruttofortjeneste på 5,1 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler