Silvio´s – en duft af Italien i hjertet af Holstebro

Foto: Silvio Basile, ejer af Silvio's Ristorante // Silvio's Ristorante.
Profilbillede
dato

Den tykke italienske accent vidner om Silvio Basiles Sicilianske fortid. Den hænger fast, selvom det er mere end 38 år siden, han kom til Danmark. Det var en ferie i det sydfynske der ændrede Silvios liv. Pludselig stod Tina foran ham, det berømte lyn slog ned og resten er historie.

I dag driver de sammen med deres tre sønner Silvio´s, på Sønderlandsgade i Holstebro. Stedet emmer af familien Basile, og som gæst fornemmer man den italienske varme. Duften af de autentiske italienske retter fylder lokalet og man glæder sig, til de bliver serveret sammen med et Buon Appetito.

Silvio elsker at arbejde, det vidner de mange timer han bruger i restauranten også om. Han arbejder syv dage om ugen, for det er hans hobby og passion i et. Han er stolt af det han har bygget op sammen med sin familie. Da de overtog lokalerne, satte de selv det hele i stand, brød murer ned og istandsatte lige som de selv ønskede det skulle se ud.

Man finder ingen bastflasker og ternede duge, kun autentiske italienske smagsoplevelser. Restauranten er smagfuldt indrettet, med utallige vinpropper i krukkerne, en italiensk fodboldtrøje på væggen, vinreolen der er kreeret af gammelt bindingsværk, som stammer fra Tinas hjemstavn og mange flere hyggelige sager, som alle er med til at fortælle historien, om de gode folk der har dette fantastiske sted.


Foto: Silvio Basile, ejer af Silvio's // Silvio's 

Når Tina og Silvio bliver spurgt ind til hvad det er for mennesker der spiser hos dem, svare de samstemmende, alle slags. Høj som lav. De har mange gode faste gæster som kommer igen og igen, flere af dem behøver end ikke at åbne menu kortet, for de ved allerede hvad de ønsker at spise, flere er de på fornavn med, og de giver sig også, hvis det er muligt, tid til en snak ved bordet.

Når man spørger gæsterne hvorfor de kommer og spiser hos dem, så får de at vide at det er pga. den gode mad, den hyggelige atmosfære og den gode servering.

Menukortet er nøje sat sammen af Silvio og sønnerne. De laver det de selv kan lide at spise. Silvio står selv i køkkenet sammen med sønnen Alexander. Tina er med til anretning og servering, så når de siger at det er en familierestaurant, så passer det.

Ud over den velsmagende og ikke mindst velduftende mad, så har de også et overdådigt vinkort. Vinen er nøje udvalgt af sønnen Marco. Han sætter en stor ære i vinkortet, og vinleverandørerne elsker at komme ind på restauranten, for Marco ved mange gange lige så meget om vinen som de selv gør, og nogle gange mere.

Så ved man som gæst ikke selv, hvilken vin der går til sin mad, så skal man endelig spørge Marco, for så er man garanteret det helt rigtige glas.


Foto: Silvio Basile, ejer af Silvio's // Silvio's 

Familien går også meget op i at støtte hvor de kan. De sponsorerer mange forskellige foreninger, og sportsklubber, for de mener det er vigtigt at bakke op, om de lokale. Tina sidder og griner mens hun siger at Silvio bare ikke kan sige nej.

Hvis nogen kommer ind og spørger, om ikke han vil støtte med et sponsorat eller give et gavekort til et eller andet lokalt arrangement, så får de aldrig et nej, det ligger i Silvios natur at støtte lokalområdet. Det er nok også derfor lokalområdet bakker op om Silvio´s.

Silvio´s er en lille italiensk perle, her får du stemning, mad- og vinoplevelser i særklasse.

Se menukort her www.silvios.dk eller følg deres Facebookside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Silvio's