Store udsving kostede dyrt for Holstebro Håndb.90s U17-Piger

Profilbillede
dato

Fredagens opgør mellem Holstebro Håndb.90 og Elitehåndbold Aalborg Ungdom endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra Holstebro Håndb.90.

Jeg er skuffet over, at vi ikke formår at komme ud med et bedre udtryk til dagens kamp, vi har så meget mere at byde på, men får det ikke vist i dag., sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Frederik Friis.

På trods af, at Elitehåndbold Aalborg Ungdom besejrer Holstebro Håndb.90, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Jeg synes, at både Nathalie Rasmussen og Bine Pedersen spiller en solid kamp for os i dag.

Friis mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi skal huske, at en kamp er 60 minutter. Vores store udsving i 2. halvleg, hvor vi ikke er koncentreret, gør, at Aalborg fortjent kommer 3 mål foran, så selvom vi reelt spiller for en udligning med 1 minut igen, så må vi ikke tillade os selv at falde så langt efter.

Den næste modstander, mandskabet fra Holstebro Håndb.90 møder, er Viborg HK.
De spiller på Vibocold Arena, Viborg fredag den 30. januar med kampstart klokken 17:00.

Kampens resultat: 22-24 til Elitehåndbold Aalborg Ungdom
Række: U-17 Pige 1. Division A

Kilde: Træner Frederik Friis, Holstebro Håndb.90 - U-17 Pige 1. Division A