U15-Pigerne fra NSK hentede en flot sejr på hjemmebane

Profilbillede
dato

Sunds GF havde taget turen til Sir - Lyngbjerg Centret, hvor NSK Håndbold's U15-Piger gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 11-6.

Derfor var det også en tilfreds holdleder, i Alberte Hornshøj, vi fangede til en reaktion på kampen:

Super fed præsentation over hele linjen. Pigerne viser igen hvor gode de er, og bliver ved med at kæmpe både i forsvaret, men bestemt også i angrebet hvor stolperne voldte store problemer under første halvleg.

Alberte havde også et par uddybende ord at sætte på sit holds vindende indsats:

Pigerne får brugt de kryds vi har øvet til træning rigtig rigtig godt og kommer til nogen rigtig gode chancer flere gange. I forsvaret ville pigerne gerne prøve et 5-1 forsvar, efter en smule forvirring var modstanderne lukket ned og piger stak fra dem oppe i angrebet.

NSK Håndbold's præstation udmundede sig i to point, og holdleder Hornshøj kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere:

To spillere som især gjorde det godt i kampen, var Laura og Maria H. J., som havde hver deres halvleg. 6 mål på 40 min tilsammen - så kan det næsten ikke blive bedre. Derudover fik vi set 2 fantastiske mål fra vores bagspiller Anne. De er sjældne, men når hun skyder så er målene der.

På lørdag den 11. december møder NSK Håndbold, Holstebro Håndbold 90/Lægårdens Efterskole 2. Kampen fløjtes i gang klokken 11:40 i Sir - Lyngbjerg Centret.

Kampens resultat: 11-6 til NSK Håndbold, Krunderup
Række: U-15 Pige B

Kilde: Holdleder Alberte Hornshøj, NSK Håndbold, Krunderup - U-15 Pige B