Uheldet væltede Holstebro Håndbold 90's U17-Piger

Profilbillede
dato

I lørdags var scenen sat i Klosterhallerne til et opgør mellem SINE Håndbold, Løgumkloster og Holstebro Håndb.90.

Holstebro Håndb.90 var på udebane og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 28-18. Cheftræner for Holstebro Håndbold 90, Frederik Friis, havde følgende kommentar til nederlaget.

Jamen, jeg føler lidt vi rammer ind i en mur hele tiden. Vi måtte undvære 5 spillere op til dagens kamp, og i løbet af 1.halvleg udgår 3 spillere mere, incl vores eneste keeper, så vi måtte smide en markspiller på mål i 45 minutter.

Kampen gik ikke som håbet for Holstebro Håndbold 90, Frederik Friis peger her på de mange skader:

Det er svært, pigerne bliver kastet ind i nye situationer hele tiden, fordi vi får så mange skader.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen ifølge cheftræner Friis.

Jeg synes, at vores to strege fortjener ros i dag. Både Emma HB og Anne Klostergaard tager virkelig et stort læs til dagens kamp.

På søndag den 5. december møder Holstebro Håndbold 90, Horsens HK. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 i Gråkjær Arena Holstebro.

Kampens resultat: 28-18 til SINE Håndbold, Løgumkloster
Række: U-17 Pige 1. division

Kilde: Cheftræner Frederik Friis