(Foto: Photo Overlund)
Profilbillede
dato

Af: Nanna Gantriis // TTH Holstebro

TTH-mandskabet viste flot spil i de første 45 minutter af aftenens kamp mod Skjern Håndbold. Desværre var de grønblusede for stærke i kampens afgørende fase.

To forsvar og to gode målmandspræstationer resulterede i fire beskedne mål efter syv minutters spil. Herefter fik de to hold åbnet de respektive forsvar op, og der kom mere gang i scoringerne.

TTH-mandskabet havde teten og var i en længere periode foran med 1-2 mål. Et Skjern-comeback i slutningen af første halvleg resulterede dog i en helt lige pausestilling: 14-14.

Scoringerne som udeblev i kampens første 10 minutter, kom derimod i starten af anden halvleg. 10 mål på under syv minutter, og så var der ellers tænding på i Skjern Bank Arena.

De to hold fulgtes ad indtil det 45 min. hvorefter Skjern Håndbold trak fra. Her kunne TTH-mandskabet ikke svare igen, og kampen endte derfor 34-30 i hjemmeholdets favør.

Skjern Håndbold - TTH Holstebro 34-30 (14-14)