Afslutningerne sad slet ikke i skabet for Holstebro

Trænerteamet for Holstebro Boldklubs Serie 3 Herrer (Foto: Lasse Graagaard)
Profilbillede

Lørdag skulle Holstebro B møde Vinderup IK på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Vinderup Stadion med et 3-0-nederlag.

Holstebro-manager, Lasse Graagaard var både ærgerlig og tilfreds, da vi fangede ham efter kampen.

“Jeg er selvfølgelig aldrig tilfreds med at tabe, men jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med det udtryk vi leverede. Vi var pressede på mandskab, men alle spillere kæmpede for tingene, og selvom Vinderup scorer til sidst, så det bliver et halvstort nederlag, så føler jeg faktisk, at vi godt kunne have fået noget med derfra."

"Vi har chancerne der skal til, og vi brænder to kæmpe chancer i 1. halvleg. Men det er selvfølgelig mega træls at tabe, men udtrykket er jeg meget tilfreds med.”

Lasse Graagaard har følgende at sige omkring hvad der blev udslagsgivende for nederlaget.

“Afslutningerne. Så kort kan det siges. Vi brænder flere kæmpe chancer, og hvis vi vil være med i sådan en kamp mod 1. pladsen, så skal vi score på vores chancer. Ros til Vinderups keeper, der står en kongekamp. Derudover har vi vel en 15-20 dødbolde, som vi ikke får det helt store ud af," siger Graagaaard og fortsætter:

"Dette plejer at være vores varemærke, men det var ikke godt nok i dag. Vi har scoret 64 % af alle vores mål på dødbolde, og denne tendens skal gerne fortsætte. Jeg er sikker på, at efter næste kamp mod Ulfborg, er dette tal højere.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Lasse stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

“Jeg synes, at holdet kæmpede for hinanden, og det havde vi brug for efter en sløj præstation sidst. Så holdet vil jeg fremhæve og dette er, sammen med dødbolde og tidligere iscenesættelser, også det vi skal have frem på torsdag, hvis vi skal hive alle tre point.”

På torsdag den 19. maj skal Holstebro B nemlig møde SHN/Ulfborg. Kampen fløjtes i gang klokken 19:15 på Idrætscenter Vest.

Kampens resultat: 3-0 til Vinderup IK
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3 - Forår 2022
Flere artikler