Allan Damgaard stopper karrieren

Til sommer sætter Allan Damgaard punktum for en flot karriere, når han lægger håndboldskoene på hylden og begynder et nyt kapitel i sit liv. (Foto: TTH Holstebro)
Profilbillede
dato

Af: TTH Holstebro

Til sommer sætter Allan Damgaard punktum for en flot karriere, når han lægger håndboldskoene på hylden og begynder et nyt kapitel i sit liv.

Han har spillet 259 kampe i TTH-trøjen, og er i gang med sin syvende sæson i klubben. 

Men til sommer er det slut, når Allan Damgaard stopper sin aktive håndboldkarriere.

- Jeg ser det som et naturligt skridt at stoppe nu. Jeg har fået mange flere håndboldoplevelser, end jeg turde håbe på, og jeg kan efterhånden godt mærke, at kroppen ikke er helt ung mere, siger 36-årige Allan Damgaard.

Vil slutte karrieren i Holstebro
Playmakeren vendte ”hjem” til TTH Holstebro i 2019 efter sammenlagt tre sæsoner i den tyske Bundesliga. Og det er ikke uden årsag, at karrieren slutter i netop den hvide TTH-trøje:

- Det er et stort ønske for mig, at jeg kan slutte min karriere i TTH og i Holstebro. Det er her min familie og jeg hører hjemme, slår Damgaard fast. 

Direktør: ”Han har været med til at sætte TTH Holstebro på Danmarkskortet”
Direktør John Mikkelsen er ikke i tvivl om det aftryk, Allan Damgaard har sat på klubben, siden han i 2012 trådte ind i Gråkjær Arena for første gang:

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Allan. Han har fra dag 1 været en god klubmand og en vinder-type, som har brændt for klubben både på og udenfor banen, fortæller direktøren og uddyber: 

- I Allan har vi haft en spiller, som har været med til at sætte TTH Holstebro på Danmarkskortet, og han har ydet en kæmpe indsats i udviklingen af holdet. Han har haft en flot karriere og opnået flotte resultater. Sammen vil vi nu gå efter at få en stærk sportslig afslutning på Allans karriere, og så skal vi sige flot farvel, når kalenderen siger juni 2023. 

I Allan Damgaards syv år i TTH Holstebro har han blandt andet vundet:

- EHF Cup-bronze i 2013
- 2 gange DM-bronze i 2014 og 2020
- 2 gange pokalsølv i 2015 og 2020

Kilde: TTH Holstebro
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.