Alstrup's comeback-kamp endte i et utilgiveligt nederlag: “Det her burde ikke kunne ske”

Holstebro Serie 2 Herrer (Foto: Arkivfoto)
Profilbillede
dato

Koldby/Hørdum IF vandt en tæt kamp mod Holstebro Boldklub med 2-1 på hjemmebane på Hørdum Stadion. Hjemmeholdet scorede det første mål i det 30. minut, men udeholdet udlignede i det 49. minut ved Oleksandr Koval. Koldby/Hørdum IF scorede det afgørende mål i det 59. minut og holdt fast i sejren til sidste fløjt.

Holstebro Boldklubs manager, Lasse Graagaard, var skuffet over nederlaget og mente, at holdet ikke var 100% klar til kampen. Han sagde, at trænerteamet ville analysere kampen og finde ud af, hvad der kunne gøres anderledes i næste kamp mod Mejrup. Men det burde ikke kunne ske, understreger han.

“Det her burde ikke kunne ske. Vi har været inde i sådan en god periode, med flotte sejre I både Lemvig og senest sejren mod MorsØ. Men I dag er bare det endegyldige bevis på hvad der sker, hvis man ikke møder op til en kamp i Serie 2 og ikke er der 100%. Vi kigger selvfølgelig også indad i lederteamet.”

Lasse Graagaard roste dog også holdets spil og omgang med bolden, men mente, at slutproduktet manglede, og at holdet var for fraværende i duellerne.

“Vi havde flere gode chancer, men optrækkene til chancer var enorme og vi havde et hav af dem, hvor vi ikke fik afsluttet enten ordentligt eller bare i det hele taget afsluttet. Dernæst var vi alt for fraværende i duellerne i dag! Da vi kommer ud fra pausen, presser vi dem totalt i bund fysisk de første 10 minutter. Havde vi fortsat som vi startede 2. halvleg, så havde vi kvalt dem stille og roligt.”

Graagaard fremhævede Sebastian Alstrup, der var tilbage på banen efter en skrækskade sidste sæson, og sagde, at det var dejligt at se ham spille igen, efter over et halvt års pause.

Onsdag den 31. maj skal Holstebro Boldklub møde Mejrup GU. Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 ved Idrætscenter Vest.

Kampens resultat: 2-1 til Koldby/Hørdum IF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 2