Bliv en del af Forsvarets Kantine og skab madmagi med økologi og bæredygtighed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du stolt og entusiastisk omkring dit fag og ser dig selv som innovativ? Trives du med at udvikle de lækreste retter lige fra det traditionelle til de mere nytænkende retter og hvor økologi og det grønne er i fokus?
Så er det måske dig vi søger til denne spændende stilling som souschef i Forsvarets Kantine på Holstebro Kaserne.


Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver ud en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.


Om stillingen

Stillingen er på 37 timer ugentlig.
Aften og weekendarbejde vil forekomme.

Du vil indgå i et team, hvor alle er engageret i at tilberede måltider med friske råvarer, og hvor smag og kvalitet prioriteres højt.

Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke at have det sjovt sammen. Stemningen i teamet er nemlig uformel og dynamisk, og du kan se frem til at blive en del af et team, hvor man altid støtter hinanden og træder til, når det brænder på.

Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Vores mål er at skabe et behageligt arbejdsmiljø hver eneste dag, hvilket bidrager til en stemning, som gæsterne i kantinen kan mærke.

Som souschef er du køkkenchefens højre hånd i den daglige opgaveløsning. Din primære gang vil være i køkkenet, men du er samtidig ansvarlig for at støtte og assistere køkkenchefen med administrative opgaver. Du ved hvad det vil sige at være en del af et team, hvor din opgave er at bidrage til en god drift, udvikling og et godt arbejdsmiljø. Du motiveres af at udvikle centerets kantine sammen med teamet og at lave mad med gode friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt team-orienteret fællesskab.


Om dig

Du er uddannet kok eller har anden kostfaglig relevant uddannelse.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Har et bankende hjerte for ledelse og kundekontakt.
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Lærer fra dig og er tålmodig i processen.
- Har motivationen til at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter der gør gæsterne glade.
- Helt nemt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen, som vi løbende vil se udfoldet.

Så hvorfor skal du vælge os? Fordi vi er mere end bare en kantine - vi er et fællesskab af madentusiaster, der er motiverede af at skabe uforglemmelige madoplevelser.

Vi er klar til at byde dig velkommen i vores køkkenteam, hvor vi sammen vil skabe magi i gryderne og glæde på tallerkenerne.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Jette Axelsen på telefon 2911 7643

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521.

Ansøgningsfristen er den 25. august 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Holstebro, Dragonkasernen , 7500 Holstebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6094735

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook