Bliv kok eller cater hos Compass Group - skab kulinariske oplevelser med fokus på bæredygtighed

dato

Spændende og udfordrende mad, familievenlige arbejdstider og fantastiske kolleger - lyder det som ingredienserne til dit næste job? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok eller cater hos Arla - og sørge for, at frokosten bliver dagens højdepunkt for gæsterne.

Compass Group – sund og kreativ mad med fokus på bæredygtighed og fællesskab

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster. Derfor laver vi i Compass Group bl.a. mad ud fra 7 sæsoner med lokale råvarer og kreativ madlavning som grundelement.

Vores kollegaer fortæller at de bliver mange år i Compass Group, for de gode kollegaer”, ”tryghed” og ”frihed”.

Vi tilbyder mere end bare løn

Vi tilbyder en fast stilling på 20 timer med en lønpakke som er sammensat på følgende måde:

  • god grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
  • 9% fritvalgs opsparing, en slags bonus, der udbetales 2 gange årligt
  • 12% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
  • firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut
  • Mødetiderne er mandag til torsdag fra 07.00 til 12.30 - med mulighed for flere timer efter travlhed og i ferieperioder

Herudover har vi personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi arbejder hver dag for et tæt samarbejde mellem drift og administration og som en af landets største kantineleverandører, er der gode muligheder for avancering og intern rokering.

Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger

Du bliver en uundværlig del af teamet, når du og dine kollegaer kokkererer jer lige ind i gæsternes hjerter med mad til alle smagsløg. Som faglært kollega ved du hvad det vil sige at sætte et højt gastronomisk niveau og motiveres af dine kolleger til at trives og shine lige der hvor de er allerbedst. Som en del af et team på 2 fagligt stærke medarbejdere, har du de bedste forudsætninger. Du bidrager med god energi og motiverer dine kollegaer til jeres fælles mål. I behandler hinanden med respekt, opbygger teamånd og udvikler jer.

Madøre med stor forkærlighed for fællesskab og vores gæster

Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du går op i fællesskab og gode relationer på tværs af arbejdspladsen – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund som kok, cater eller anden køkkenfaglig uddannelse
  • er ambitiøs og gerne vil udvikle dig faglig og personligt
  • er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
  • er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så jeres køkken hele tiden udvikler sig.

Har vi vækket din appetit?

Tiltrædelse: januar 2025 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 13. december 2024

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6148239

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook