Bliv overrasket med nye læseoplevelser i din ferie

Holstebro Biblioteker er endnu en gang klar til at pakke ferieposer. (Foto: Holstebro Bibliotek)
dato

Holstebro Biblioteker pakker endnu en gang ferieposer til både børn og voksne. Ferieposerne er fyldt med underholdning til lige netop din smag, og forhåbentlig kan biblioteket overraske dig med noget, du ikke har læst før.

Traditionen tro tilbyder biblioteket ferieposer til ferien. Her kan du bestille bøger, lydbøger, brætspil og film - lige til at tage med ud i sommerlandet. Tilbuddet gælder alle, der har brug for læsestof og underholdning i ferien.

- Sommerferien er den perfekte tid til at få læst nogle gode bøger, men det kan være svært at vælge hvilke. Hos biblioteket er der altid hjælp at hente og vi finder bøger, som passer til netop dine ønsker. Det kan være krimi, drama, gys eller måske håndbøger om lystfiskeri. Det er i ferien, vi har tid til at læse og fordybe os i nye emner og fortællinger, fortæller bibliotekar Ulla Soon-Ja Jespersen om ferieposerne.

Bøger i stakkevis og nye læseoplevelser
De sidste par år har ferieposerne været yderst populære blandt lånerne, og allerede nu oplever biblioteket en stigende efterspørgsel efter inspiration til sommerferien.

Biblioteket pakker ferieposer til både børn og voksne. Mens de voksne kan gå på opdagelse i eksempelvis ny litteratur, kan børn og børnefamilier glæde sig til sjove og spændende bøger, tegneserier og højtlæsningsbøger samt more sig med populære brætspil som 'Jungle Speed' eller 'Olsen'. Der er helt sikkert noget for enhver smag og alder.

Feriepose klar til dig
Tilbuddet med ferieposer gælder alle, der har brug for læsestof og underholdning i ferien. Bestil ferieposen i dag, og vær sikker på at få en pose, der passer lige præcis til dig.

Ferieposerne kan afhentes fra fredag den 21. juni til fredag den 30. august på Holstebro, Ulfborg og Vinderup Bibliotek.

Ferieposen kan enten bestilles online eller ved at udfylde en bestillingsseddel på dit lokale bibliotek. Husk at ferieposen skal bestilles senest 3 dage før, du vil hente. Med en lånetid på 5 uger har du rigeligt med tid til at læse i din ferie og dykke ned i alle de spændende materialer, du har lånt.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/bliv-overrasket-med-nye-laeseoplevelser-i-din-ferie?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75766&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.