Faerch: Køkkenchef til kantine i Holstebro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at lede et godt og velfungerende team? Lave fantastisk mad fra bunden, og videreudvikle kantinens koncept i samarbejde med kunden og gæsterne? Og brænder du for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvalitet er i højsædet?

Så er muligheden her!

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet:

Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service.

Fast stilling på fuld tid, mandag – fredag, heraf 1 aftenvagt (kl. 11.15-19.15) om ugen. Weekender dækkes på turnus og derfor arbejdes der hver 4. weekend, og der er så efterfølgende fri mandag og tirsdag.

Du besidder et højt fagligt niveau, elsker at præstere i et køkken, og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med køkkenpersonalet.

Udover de ”sjove opgaver” i køkkenet skal du stå for de administrative opgaver som f.eks. indkøb, menuplanlægning, egenkontrol, rengøring, lageroptælling etc.

Du evner at bygget et team op og forstår at motivere og videreudvikle både dig selv og personalet. Du skaber en god atmosfære, går forrest og værdsætter personalets trivsel.

Jobprofil:

  • Du er faglært kok – gerne med ledelseserfaring fra lign. stilling
  • Du har flair for økonomi og indkøb
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og kender til tidens trends
  • Du er serviceminded, lytter til gæsternes ønsker og værdsætter andres mening
  • Du er selvstændig og kan føre planer/visioner ud i livet
  • Du har flair for IT og kan arbejde med Office-pakken samt grundlæggende engelsk
  • Du har et godt humør
Kantinen

Mellemstor kantine beliggende i Holstebro. I køkkenet er i 4 personer, der laver mad til ca. 100 personer på daghold – 35 personer på aftenhold og 40 personer i weekends. Udover daglig bespisning skal, serviceres husets gæster såvel nationale som internationale. Vi lægger vægt på god hjemmelavet mad og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.

Tiltrædelse d. 1. oktober 2023, gerne tidligere hvis muligt.

Vi holder løbende jobsamtaler og lukker opslaget, når den rette er fundet, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

For yderligere oplysninger kontakt kundechef Lone Jellesen

Mobil: +45 53 53 53 68 20 eller e-mail: lmj@cheval-blanc.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faerch, Rasmus Færchs Vej 1, 7500 Holstebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2039&ProjectId=143841&DepartmentId=18956&MediaId=4620&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5899675

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet