Holstebro Boldklub rykker op i Serie 2

Holstebro Boldklub rykker op i Serie 2 efter en flot sæson i Serie 3 (Foto: L. Graagaard)
Profilbillede

Spjald Stadion skulle lørdag danne ramme om en altafgørende playoff-kamp, da Holstebro Boldklub skulle på besøg hos Spjald IF. Her skulle oprykkeren til Serie 2 findes, og er man fra Holstebro, så kan man kun glæde sig over det endelige resultat.

Men det startede ikke fantastisk for HB-herrerne. Banen var svær, og efter en lille halv time bragte Spjald sig foran. Nu måtte man pakke det polerede spil væk, og en udligning kort før pause bragte ny energi frem på Holstebro-holdet.

"Vi kommer bagud, men Malthe Kragelund udligner heldigvis lige inden pausen, hvilket giver fornyet energi til 2. halvleg," lyder det fra Lasse Graagaard.

I 2. halvleg var der lagt op til hård fight, og efter scoringer af Tobias Winther og Mohammad Masood var sensationen hjemme. Holstebro rykker op i Serie 2.

"Vi vinder 3-1 efter en hæsblæsende playoff-kamp, og det var en sindsyg kamp. Jeg er tilfreds med alt fra kampen. På en svær bane lykkes det os at spille fin fodbold, og da vi kommer foran kriger vi os til sejren. Vi rykker op i Serie 2, og hold nu op, hvor er det fedt!"

Hvad er din umiddelbare reaktion på, at I nu er rykket op?

"Det er klart, at når du vinder oprykningskampen, så er der en kæmpe glæde og lykke, og jeg må give al den credit til spillerne, som jeg kan. De kæmper og slås for hver en meter, og jeg er så rørt over denne indsats. Også igennem hele sæsonen, hvor drengene virkelig har kæmpet og fightet og hvor er det dejligt at se, at det giver pote."

Men ikke alt var positivt for manager Lasse Graagaard, der måtte lade håret til oprykningsfesten.

"Mit hår røg til oprykningsfesten. Men sæsonens assist stod Lucas Damkjær for, da han om aftenen serverede noget af en lækkerbisken for anfører, Martin Lorenzen," lyder det fra en smilende Lasse Graagaard.

"Der skal også lyde en tak til VORES Holstebro, som har fulgt os igennem hele sæsonen."

Og dertil kan vi kun sige: "Selv tak!" Det har været en fornøjelse at følge dette Holstebro-mandskab, og vi håber det fortsætter i flere sæsoner. Tillykke med oprykningen!

Kampens resultat: Spjald IF 1-3 Holstebro Boldklub
Række: Playoff-kampe Serie 2 - Serie 3

Mål
'29 1-0 Asbjørn Bank Kirk
'44 1-1 Malthe Kragelund
'68 1-2 Tobias Winther Bro
'78 1-3 Mohammad Masood

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Playoff-kampe Serie 2 - Serie 3