Holstebro brager videre med en sikker sejr over RLK: “Det viser bare drengenes styrke og karakter“

Serie 3: RLK - Holstebro (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Holstebro Boldklubs Serie 3-herrer imponerede på udebane, da de hentede en overbevisende sejr på 5-1 mod RLK på Klinkby Stadion.

Udeholdet startede kampen stærkt og kom hurtigt foran med 2-0 takket være mål af Frederik Figgé i henholdsvis det 2. og 14. minut. RLK fik dog reduceret til 1-2 efter en lille halv time og gav dermed hjemmeholdet håb om at komme tilbage i kampen.

Desværre for RLK var det Holstebro, der fortsatte med at dominere kampen, og til sidste gik det løs.

Efter 81 minutter scorede Mike Roland til 1-3, og blot tre minutter senere øgede Morten Enevoldsen føringen til 1-4. I det 88. minut cementerede Martin Lorenzen sejren for udeholdet med endnu et mål, der bragte slutresultatet til 1-5.

Efter kampen udtalte Holstebro B's træner, Lasse Graagaard, sin tilfredshed med holdets præstation, selvom han ikke mente, at holdet havde spillet en fantastisk kamp:

“Det er stærkt at vi tager på en svær udebane, og igen napper en stor sejr. Vi har notorisk haft det rigtig svært, når vi har spillet på udebane mod RLK, så at vi vinder 5-1, viser bare drengenes styrke og karakter. Igen synes jeg ikke vi spiller en vanvittig god kamp, men vi drengene er disciplinerede og RLK har dårligt nok en afslutning udover deres mål.”

“Vi snakkede om inden kampen, at det vigtigste er at tage 3 point med hjem og der må man sige, at missionen lykkedes.”

Graagaard fremhævede også holdets forsvar, der spillede fantastisk og lukkede af for RLK's angreb. Han roste især HC, Ene og Ganderup for deres præstationer, og gav også kredit til Frederik Figgé for hans hårde arbejde og to mål i kampen.

“Jeg synes der er mange der gør det godt, men selvom vi vinder 5-1, må jeg ligesom sidste kamp rose vores forsvar. HC, Ene og Ganderup spiller fantastisk og det må virkelig være rart at spille foran dem, for de lukker bare af. Jeg er også glad for, at Frederik Figgé får kredit for sit hårde arbejde og scorer to mål.”

Desuden skal det også nævnes, at Mikkel Stagsted blev udskiftet efter blot 12 minutter på grund af manglende luft.

“En vanvittig dygtig spiller er han, men det må alligevel være rekord for hurtigste udskiftning for os,” griner Graagaard.

Graagaard var tilfreds med holdets defensive organisation og deres evne til at hjælpe hinanden, selvom de til tider kom lidt ud af position.

“Vores defensive organisation. Selvom vi til tider kommer til at stå lidt skævt, så kæmper vi for hinanden og bakker hinanden op, så selvom vi nogle gange kommer lidt ud af position, så hjælper vi bare hinanden, hvilket gør at RLK ikke bliver farlige. Derudover har vi mere energi end vi havde i første kamp og vores relationer begynder at blive bedre.”

Næste kamp for Holstebro B er onsdag 23. august, hvor de skal møde Team Tangen på Idrætscenter Vest. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 1-5 til Holstebro B
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3