Holstebro-herrerne kommer flyvende fra start i sæsonen efter overbevisende sejr

Holstebro Boldklub Serie 3-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Holstebro Boldklubs Serie 3-herrer hentede en overbevisende sejr på 5-1 over Vinding UIF i onsdagens fodboldkamp ved Idrætscenter Vest.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen i det 27. minut, da Christian Ganderup scorede det første mål. Bare to minutter senere var det igen Ganderup, der fandt nettet og øgede føringen til 2-0.

I anden halvleg fortsatte Holstebro B med at dominere kampen, og efter en times spil scorede Frederik Figgé det tredje mål for hjemmeholdet. Vinding UIF formåede at reducere til 3-1 i det 75. minut, men Holstebro B svarede hurtigt tilbage, da Jacob Kvistgaard scorede det fjerde mål efter 78 minutter.

Martin Lorenzen cementerede sejren for hjemmeholdet med sit mål i det 84. minut, hvilket bragte slutresultatet til 5-1.

Efter kampen udtalte træner for Holstebro B, Lasse Graagaard, at han var sindsyg glad for de tre point, men ikke tilfreds med holdets præstation.

“Jeg er sindssygt glad for de tre point. Det er vigtigt at komme godt i gang, og det er en fed følelse at få de tre point. Når det så er sagt, så er jeg ikke tilfreds med præstationen. Det kan lyde mærkeligt, når man vinder 5-1, men jeg synes ikke vi spiller godt.”

“Men som jeg sagde til drengene, så er det vigtigste, at når vi sidder i omklædningsrummet efter kampen, at vi kan skåle over tre point, og det kan vi i dag. Så missionen lykkedes, og selvom patienten selvfølgelig ikke døde, så skal patienten nok opereres igen.”

Graagaard fremhævede Emil Bangs tilbagevenden efter en skade og roste også forsvaret for deres indsats i kampen. Han anerkendte også Christian Ganderups dobbelte målscoring.

“Jeg synes virkelig det var dejligt at se Emil Bang tilbage i kamp, for første gang siden sin skade i sidste sæsons åbningskamp. Han bliver virkelig en forstærkning for os. Derudover må jeg rose vores forsvar med HC, Mikkel Stagsted og Enevoldsen i spidsen, der holder modstanderen fra fadet. Og ja, en dobbelt målscorer i Christian Ganderup er vel egentlig også okay.”

Graagaard mente, at holdet lykkedes med at afgøre kampen, men at der var plads til forbedring i det åbne spil. Han ønskede, at spillet mellem de to felter skulle forbedres, især når de står over for stærkere modstandere. Han understregede også behovet for mere aggression og en bedre indstilling til at vinde nærkampe og kæmpe for holdet.

“Vores styrke i at afgøre kampen. Jeg synes ikke vi lykkedes på særlig mange facetter i det åbne spil, men vi er kyniske med de chancer vi får, hvilket er særdeles positivt. Men spillet mellem de to felter skal forbedres, når vi møder en bedre modstander,” lyder det fra Graagaard.

Næste kamp for Holstebro B er søndag 20. august, hvor de skal møde RLK på Klinkby Stadion. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 5-1 til Holstebro B
Række: Herrer Serie 3

Mål
27' 1-0 Christian Ganderup
29' 2-0 Christian Ganderup
60' 3-0 Frederik Figgé
75' 3-1 -
78' 4-1 Jacob Kvistgaard
84' 5-1 Martin Lorenzen

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3