Holstebro sikrer sig en ny sæson i Serie 3

(Foto: Lasse Graagaard)
Profilbillede

Holstebro B gæstede Mejdal Hallen lørdag den 18. juni i mødet mod Mejdal-Halgård Fodbold. Her jagtede de point for at sikre sig overlevelse i Serie 3.

Efter en flot præstation trods store nerver, endte kampen i et 2-2-resultat, hvilket var alt hvad holdet manglede. Manager Lasse Graagaard uddyber:

“Vi skulle have minimum 1 point for at blive i rækken og det fik vi. Og hvor er det vigtigt! En klasse første sæson i Serie 3 for holdet, hvor der virkelig er blevet kæmpet med alt hvad den kunne trække. En vild sidste kamp, hvor vi langt hen af vejen spiller en god kamp, selvom nerverne sad udenpå tøjet. Men hold nu op, hvor er jeg en stolt manager!.”

Lasse Graagaard mener også, at visse dele af kampen fortjener ros:

“Jeg vil give kæmpe cadeau for drengene holdt hovedet koldt, for det er ikke nemt at gå ind til en kamp, hvor man ved man kan bruge 1 point. Men vi gik efter at vinde, men lige i denne kamp, smager uafgjort næsten ligeså godt som en sejr.”

Graagaard vurderer dagens præstation, og lader samtidigt roserne falde over teamet bag ham:

“Jeg fremhæver holdet! En kæmpe holdindsats hvor der virkelig blev kæmpet! Derudover vil jeg fremhæve det fantastiske team, jeg har haft bag mig. Kenny Nielsen har som cheftræner været min sparringspartner og vi har diskuteret i timevis, hvordan vi stiller det bedste hold. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde, da vi begge har forlænget vores aftaler med et år."

"Derudover skal der lyde stor ros til vores stabschef, Kristian Valgren, der virkelig har sørget for, at der aldrig mangler noget. Hver gang til kamp hænger tøjet snorlige på bøjler, sammen med trænings T-shirt, opvarmningstrøje samt alt hvad der hertil hører. Det er en fornøjelse, at der bare er styr på det.”

Holstebro-drengene reddede sig i Serie 3, hvor de endte på puljens femteplads.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022

Mål
32'0-1Frederik Ultang
54'1-1Ukendt
72'1-2Kenneth "Junior" Taulbjerg
93'2-2Ukendt

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3 - Forår 2022