Horribel halv time blev kampafgørende i Holstebro-nederlag

Holstebro B - Herrer Serie 3
Profilbillede
dato

Tirsdag skulle Holstebro B møde Mejdal-Halgård Fodbold på udebane. Desværre måtte holdet erkende nederlaget, og tage hjem med et 3-2-nederlag.

Manager, Lasse Graagaard, var langt fra tilfreds med kampens start, og selvom niveauet blev bedre, så stod det ikke til at redde:

“At vores første halve time er forfærdelig. Det er den ringeste halve time vi har spillet under mig i godt og vel 3 år. Intet fungerede og vi var alt for passive i alt hvad vi gjorde. Som jeg sagde til drengene, så tager vi i trænerteamet også ansvaret og efter vi ændrede formation og skiftede 3 spillere efter en halv time, var vi altdominerende den sidste time. Det er høj moral at drengene er så tæt på en "Istanbul" og med de chancer, som vi havde, så skulle vi have haft point med.”

Hvad er det der gør, at I taber i dag?

“Den første halve time. Jeg kan ikke forklare dig hvor dårligt det var, for det var skrækkeligt. Men igen, at drengene viser moral og er så tæt på et comeback, viser at vi er stærke og at der venter mange sejre i resten af sæsonen.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge Lasse stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør.

“Uha, jeg synes faktisk der er mange spillere, der bør nævnes, hvis vi ser på den sidste time, så det er der jeg ligger mit udgangspunkt. Med fare for at gentage mig selv, så spiller Ganderup, HC og Stagsted en god sidste time, nøj hvor er de gode. Derudover var det fantastisk at have Thevathasan tilbage for første gang i sæsonen. Han bliver en gevinst for os.”

På fredag den 1. september skal Holstebro B møde Hodsager UF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Hodsager Klubcenter.

Kampens resultat: 3-2 til Mejdal-Halgård Fodbold
Række: Herrer Serie 3

Mål
3'1-0
12'2-0
26'3-0
47'3-1Ragul thevathasan
81'3-2Mike Roland

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 3