Intens fight førte desværre ikke til point

Kampens ”Man of the Match by Mr. Arthur” blev Johan Meklenborg (Foto: Louise Boo)
Profilbillede
dato

Af: Nanna Gantriis // TTH Holstebro

TTH Holstebro skulle torsdag aften op mod et af ligaens mest formstærke hold Mors-Thy Håndbold.

TTH Holstebro indledte opgøret bedst og havde med qua flydende angrebspil samt et solidt forsvar initiativet i første halvleg. Derfor kunne hjemmeholdet gå til pause foran 15-13.

I starten af 2. halvleg var det Mors-Thy, der havde momentum. Her viste de, hvorfor de er ubesejret i de seneste fire kampe. Et bund solidt forsvar fra udebaneholdet gjorde det svært for TTH at score mål, og så var det pludselig udebaneholdet, der var foran.

TTH-mandskabet blev ved med at kæmpe, og det lykkedes også at indhente Mors-Thys forspring i midten af anden halvleg. Desværre var det ikke nok til slut, og derfor må vi se os slået af et velspillende Mors-Thy-hold.

Kampens ”Man of the Match by Mr. Arthur” blev Johan Meklenborg.

TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 26-29 (15-13)

Redninger: Josip Cavar 6/27 (22%), Ronnie Nicolaisen 2/8 (25%)
Målscorer: Johan Meklenborg 7, Jonas Gade 4, Jonas Porup 3, Magnus Bramming 3, Frederik Tilsted 2, Christoffer Cichosz 2, Allan Damgaard 1, Simon Jensen 1, Jesper Munk 1, Rasmus Kier 1, Josip Cavar 1.