Konstruktør af produktionsudstyr

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BIRN i Holstebro søger en konstruktør/projektleder til udvikling af bearbejdningsprojekter.

Kan du professionelt samarbejde med nogle af de helt store aktører inden for bl.a. bilindustrien, hvor der er høj fokus på sikkerhed, kvalitet og leveringspræcision?

Brænder du for, i samarbejde med nationale og internationale kunder, at udvikle og konstruere konkurrencedygtige bearbejdningsløsninger, som effektivt matcher vores produktionsanlæg? Så er det lige dig, vi mangler.

Stillingen giver en helt unik mulighed for at blive en vigtig del af en af Europas førende støberikoncerner, hvor vi har gang i mange spændende udviklingsprojekter.

STILLINGEN 

Med reference til virksomhedens NPI Manager søger vi en konstruktør til bearbejdningsløsninger. En af opgaverne vil være at sikre, at de valgte løsninger efterlever kravene til bilindustriens kvalitetsstandard IATF 16949.

Du vil indgå i PTA teamet sammen med vores støberiingeniører og øvrigt tekniks personale.

Din kontaktflade bliver primært på de interne linjer, og sammen med vores RFQ team (tilbud) bliver det din opgave at støtte og supportere på det bearbejdningstekniske område, så emnerne effektivt, kvalitetsmæssigt og ikke mindst på et konkurrencedygtigt niveau kan fremstilles på vores produktionsanlæg.

I tæt samarbejde med vores produktion vil du tillige få en aktiv rolle i at vælge produktionsproces, herunder designe og konstruere produktionsudstyr.

Du arbejder desuden teknisk sammen med relevante underleverandører, for at sikre at eventuelle udlagte emner fremstilles iht. til kundens kravspecifikation.

ARBEJDSOPGAVER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke begrænset eller prioriteret, være at:

 • Deltage i gennemførlighedsvurderinger og udvælgelse af emner til produktionen
 • Lede implementeringsprojekterne
 • Designe og konstruere fiksturer til vores bearbejdningsfabrik
 • Deltage i design og specifikation af specialværktøje
 • Deltage i FMEA arbejde
 • Deltage i tværorganisatoriske teams
 • Deltage i arbejdet omkring implementeringen af nye teknologiske løsninger, der kan optimere vores produktion og kontinuerligt holde os konkurrencedygtig

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du er/har:

 • uddannet konstruktør/tekniker indenfor fremstillingsindustrien og har lyst til at arbejde med udvikling af bearbejdningsløsninger til støbejern
 • erfaring med design af bearbejdningsløsninger
 • gerne arbejdet 4 og 5 akset bearbejdning
 • erfaring med anvendelse af CAD-software, vi anvender CATIA
 • en god IT-forståelse og kan arbejde ubesværet i ERP systemer
 • Det vil være et ekstra plus, hvis du har arbejdet indenfor automotive industriens kvalitetsstandarder IATF 16949, og herunder behersker APQP, PPAP, FMEA etc.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er en stærk kommunikator, som arbejder analytisk og går systematisk til værks. Du er selvledende, og du opbygger en naturlig tillid omkring din person, som inspirerer og skaber engagement.

Du er løsningsorienteret og evner at skabe konstruktive relationer med kolleger og samarbejdspartnere, så vi holder en fælles agenda. 

Du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. Din tilgang til opgaverne er serviceorienteret og struktureret, og dit drive gør det helt naturligt for dig at tage ansvar og ikke mindst at overholde deadlines. 

Du føler dig klar til at tage et større ansvar, hvor du ikke kun selv eksekverer, men også er inspiratoren i dit team, når der skal tages ansvar og opgaveløses.

Som person er du udadvendt og robust, og du trives med komplekse problemstillinger i et miljø med korte og skarpe deadlines.

Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk.

VI TILBYDER

En god oplæring i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed, der er på en spændende udviklingsrejse. For den rette kandidat er der gode muligheder for at præge stillingens indhold. Gage-pakken forhandles på et attraktivt niveau med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte NPI Manager Rene Tscherning Larsen 3016 0159 eller PTA chef Carsten Erichsen +45 3016 0166.

ANSØGNING 

Vi ser frem til hurtigst muligt, dog senest d. 20. maj 2024, at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag,  

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

VIRKSOMHEDEN

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien. Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler, bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. 

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 550 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens DNA udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Hertil er vores bæredygtighedsstrategi for de kommende år klar - skal du med på rejsen?

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vald. Birn A/S, Frøjkvej, 7500 Holstebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032399

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet