Langt fra en drømmestart: Holstebro starter sæsonen ud med et bittert nederlag

Holstebro B Serie 2-herrer (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Holstebro Boldklubs Serie 2-herrer spillede mandag deres første turneringskamp i år, da de mødte Vinderup IK, men desværre gik det ikke som ønsket for holdet, da de tabte 0-2.

Manager Lasse Graagaard var ikke tilfreds med holdets start og erkender, at den slags bliver straffet i Serie 2.

“Vi kom slet ikke i gang med kampen. Det første kvarter er vi slet ikke tilstede og det er der, hvor Vinderup får sine to mål. De sidste 75, især 2. halvleg, gør vi det egentlig ganske udmærket, men i Serie 2 må du ikke have et kvarter, hvor man er "helt off". Så det er jeg træt af vi havde.”

Det var en skidt start for Holstebro, og det var stærkt medvirkende til nederlaget. Selvom holdet pressede på i 2. halvleg, så manglede der den sidste skarphed i afslutningerne. Manageren roser dog Daniel Poort for hans indsats i kampen, hvor han gik forrest.

“Vi gør det okay på vores standardsituationer, men ellers er det meste vi gør lige ved og næsten. Jeg synes vi presser på i 2. halvleg, men vi mangler den sidste skarphed, før det for alvor bliver farligt,” siger Lasse Graagaard og fortsætter:

“Jeg synes Daniel Poort gør det godt i dag. Efter det første kvarter bliver han sendt ned i forsvaret, hvor han er med til at sætte en stopper for Vinderups chancer. Han gik forrest, og fortjener ros for hans præstation.”

Selvom kampen ikke gik efter planen for Holstebro, så er det stadig tidligt på sæsonen, og der er stadig mulighed for at rette op på fejlene. Holdet har stadig mange kampe tilbage i sæsonen, og der er stadig masser af tid til at vise, hvad de er i stand til.

Lørdag den 1. april spiller Holstebro Boldklub mod MorsØ FC . Kampen bliver spillet på Morsø Multipark med start klokken 14:00.

Kampens resultat: 0-2 til Vinderup IK
Række: Herrer Serie 2

Mål
3'0-1Vinderup IK
13'0-2Vinderup IK

Kilde: Manager Lasse Graagaard, Holstebro B - Herrer Serie 2