Lasse fra Holstebro får sin længe ventede Superliga-debut i Lyngby

Lasse Graagaard i fuldt fokus inden en kamp (Foto: Privat)
Profilbillede

Lasse Graagaard fra Holstebro vil søndag den 19. marts få sin debut som dommer i Superligaen. Han skal nemlig dømme kampen mellem Lyngby og AC Horsens, en debut som han har ventet på siden december sidste år, hvor han blev rykket op i Superligaen.

For Lasse Graagaard er det en drøm, der går i opfyldelse, når han søndag træder ud på Lyngby Stadion for at dømme sin første Superliga-kamp. Han har altid elsket at dømme større og vigtigere kampe, og det bliver uden tvivl en oplevelse for ham at opleve stemningen og intensiteten i en Superliga-kamp.

- Jeg glæder mig helt enormt meget til debuten på søndag. Jeg har ventet på den, siden jeg i december fik at vide at jeg var rykket op i Superligaen. Jeg har trænet godt henover vinteren og føler mig klar til på søndag.

Graagaard tog sit dommerkort tilbage i 2011 og har siden da arbejdet hårdt for at nå sit mål om at dømme i landets bedste fodboldrække. Han har oparbejdet en imponerende karriere som dommer og har tidligere dømt i 1. division samt en lang række kampe på lavere niveauer.

- Min rejse har være fed, siden jeg tog dommerkort i 2011. Mange fede oplevelser op igennem rækkerne og det er klart, jo højere jeg her dømt, jo federe har det været. Der ligger rigtig mange timer i dommerjobbet.

- Udover kampene er der min evaluering, hvor jeg genser hele kampen og analyserer hvad jeg kunne have optimeret. Derudover klipper jeg nogle små videoer sammen, som jeg analyserer med min mentor.

Lasse Graagaard er en dygtig og erfaren dommer, og det er en stor anerkendelse for ham at blive rykket op i Superligaen. Hans debut vil uden tvivl være en stor oplevelse for ham, men også en milepæl i hans karriere som dommer. Lyngby og AC Horsens kan se frem til en veloplagt og kompetent dommer, når de søndag møder hinanden på banen - og så er han jo fra Holstebro.

Kilde: Redaktionen
False {
}