Leder til Danmarks bedste håndboldarena søges - er du vores nye holdspiller?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

At være ansat i Gråkjær Arena er lidt af en livsstil. Det, der er vigtigt, er at du er en holdspiller med samarbejdsevnerne og hjælpsomheden i top. Er liga-håndboldkampe, store gymnastikopvisninger, Børne-MGP, verdensmesterskab i karate, boksestævner, koncerter og storskærmsarrangementer noget, du ikke kun er glad for at deltage i, men også noget du gerne selv vil være med til at stå for? Elsker du at stå i spidsen for Danmarks bedste håndboldarena og byde faste brugere og gæster velkommen? Har du et drive for at levere gode oplevelser, godt værtskab og sikre en effektiv drift og høj rengøringsstandard? Så er det måske dig, vi leder efter.

Det betyder ikke så meget, om du er en inkarneret håndboldfan, men for at finde sig til rette i lederjobbet i vores håndboldarena, er det absolut en fordel at være et sports- og idrætsmenneske, som er rundet af det frivillige foreningsliv. Det er vigtigt, at du har forståelse for at stedet er præget af sæson.

Der vil være flere timer at arbejde i løbet af foråret og efteråret, og mulighed for afspadsering på andre tidspunkter.

Som leder i Gråkjær Arena bliver du en del af ”Område for idrætsfaciliteter” i Kultur og Fritid - Holstebro Kommune. Område for Idrætsfaciliteter rummer 9 faciliteter og ca. 30 fastansatte medarbejdere. Du bliver en del af en facilitetsledergruppe på 7 facilitetsledere og en områdeleder, hvor vi gør meget ud af at sparre med hinanden.

Vi søger en leder, som er ansvarlig for den daglige drift. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for at skabe en effektiv hverdag sammen med dine medarbejdere, så I når i mål hver dag. For at få succes som leder i Gråkjær Arena er det desuden vigtigt, at du er administrativ stærk. Selvom du elsker at polere Danmarks flotteste ligagulv, lader du dig ikke forskrække af arbejdet ved computeren. Det er nødvendigt, at du er i stand til at skabe overblik over opgaverne i huset, således at du kan lede og fordele opgaverne. Arbejdet med administrationen handler eksempelvis om at få styr på bookinger, aftaler, indkøb, budgetlægning eller den daglige økonomi. Du skal kunne sætte dig ind i forskellige systemer, og du skal være god bruger af Office pakken dvs. Outlook, Word, Excel mv. I fællessekretariatet for Område for Idrætsfaciliteter er der stærke administrative medarbejdere, som kan støtte dig i dit administrative arbejde, men opgaveløsningen ligger på dit bord. Med dit kendskab til bygningsdrift kommer du til at stå i spidsen for at stille vedligeholdte og driftssikre faciliteter til rådighed. Vi søger en ihærdig og imødekommende leder, som er dygtig til kommunikation, således at alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere oplever sig lyttet til, værdsat og velkommen.

Vi er en arbejdsplads, som er rummelig i forhold til mennesker med forskellig baggrund og forskellige ressourcer at byde ind med. Derfor er det vigtigt, at du kan navigere mellem de forskellige ansatte og disses forskelligheder med lune, humor og imødekommenhed. Du vil blive leder for en medarbejderstab i Gråkjær Arena, der pt består af tre tekniske servicemedarbejdere, en (ny) køkkenleder og tre flexjobbere + et antal timelønnede – primært unge - medarbejdere.

Du vil få mange henvendelser fra alverdens organisationer og mennesker, der gerne vil benytte arenaens mange flotte faciliteter. Disse henvendelser skal du håndtere med professionalisme og fleksibilitet i forhold til at forsøge at efterleve det, der efterspørges. Det er også vigtigt, at du er indstillet på at være imødekommende overfor kollegaer i Holstebro Kommune, som ikke har sin daglige gang på husets flotte røde gulve.

Erfaring fra en anden idrætshal er ikke nødvendigvis det, vi vægter højest, men til gengæld er det en fordel, at du bor i området. Send os en ansøgning, så kan vi tage en snak om, om du ser dig selv mest som ”Halinspektør” eller ”Teknisk serviceleder”.

Arbejdspladsen er Gråkjær Arena, Hostrupsvej 27, 7500 Holstebro. Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer pr. uge, hvor du også skal være indstillet på at arbejde aftener og weekender. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening og forhandles med den faglige organisation.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Områdeleder for Idrætsfaciliteter Louise Kjærsgaard Bertelsen på telefon 20 74 08 45.

Ansøgningsfrist
Vi vil gerne starte samarbejdet med dig så hurtig som muligt, og vi håber på tiltrædelse senest 1. august 2024. Vi skal derfor have din ansøgning senest den 10. juni kl. 9.00.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 13. juni kl. 14-17.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gråkjær Arena, Stationsvej, 7500 Holstebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053381

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet