Museum vil låne og udstille dit legetøj

Foto: Holstebro kommune.
dato

Holstebro Museum leder efter legetøj til en ny udstilling, der hedder "LEG". 25. marts kan du aflevere barndommens legetøj på museet – både det du vil udlåne, og det du vil af med.

Gemmer du stadig på de magiske øjeblikke fra barndommen, og har du lyst til at dele dem?

Sådan spørger Holstebro Museum og lover, at de nok skal passe rigtig godt på det, de låner.

Legetøj til lån som del af udstilling
Museet er interesseret i legetøj i bred forstand. Fra dine bedsteforældres tid og frem til i dag.

Det spænder fra glansbilleder, biler, Tamagotchi, spilkonsoller, actionfigurer eller noget helt andet. Og kan du knytte en lille historie til den særlige Barbie eller din samling af Pokémon kort, er det endnu bedre.

Legetøj til leg og brug af gæster
Museet er også på jagt efter legetøj i rimelig stand, som de kan beholde. Det er legetøj, der har udtjent værnepligten i dit hjem, og som udstillingens gæster derfor kan lege med. Det er fx bamser, dukker, våben og andet, dine børn ikke længere har brug for.

Legetøjet - til lån og til leg – kommer til at indgå i Holstebro Museums særudstilling LEG, som åbner midt juni 2023.

Vil du have dit legetøj med som del af udstillingen? Så send en mail til ckl@kulmus.dk

Eller mød op på Holstebro Museum lørdag den 25. marts, kl. 11-17 for at aflevere legetøjet. Adressen er Museumsvej 2B, 7500 Holstebro.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/museum-vil-laane-og-udstille-dit-legetoej?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=74941&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,B%C3%B8rn,Familie,Kultur
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.