NSK-damerne delte i fortrinlig topkamp

Profilbillede
dato

Klokken 20:15 i Sir - Lyngbjerg Centret var der lagt op til et spændende opgør, da Skovlund Ansager HK Ribe HK havde taget udebaneturen for at møde NSK Håndbold. Men det var nok de færreste, der havde smidt penge på, at kampen ville ende 26-26.

Det blev til et enkelt point for Iversen, cheftræner for NSK Håndbold, Krunderup, der havde følgende at sige til kampens udfald.

Det var lidt med bange anelser, vi gik ind til dagens kamp. Dels er SAHK et homogent og godt hold, og vi var op til kampen ramt af en del sygdom, hvorfor forberedelserne kunne have været mere optimale. Det skal dog ikke stjæle billedet, da begge hold spillede en meget flot kamp, hvor der blev givet og taget i begge ender.

Han fortsætter:

I første halvleg var det os, der havde teten, og i 2. halvleg var det SAHK som var spilstyrende. Så alt i alt var det nok et rimelig resultat i en kamp med stor betydning for begge hold. Jeg er dog glad ved, at vi fik det ene point, som betyder vi er bedst indbyrdes, hvis, der skulle være pointlighed ved sæsonens afslutning.

Det var altså en affære, hvor teten skiftede frem og tilbage. Iversen fremhæver disse aspekter af spillet som afgørende for kampens udfald.

I første halvleg spillede vi forrygende angrebsbold, som var godt sat op af Laura Højland og Louise Nilsson. Alle bød ind og tog de rigtige beslutninger. Der var ikke mange fejl, og vi i trænerteamet kunne ikke sætte en finger på spillet i angrebet.

Forsvaret stod også godt, og her var Louise Justesen en vigtig brik, da hun formåede at binde holdet sammen, så vi ikke stod for langt fra hinanden, når der skulle sættes tacklinger ind på de dygtige skytter fra SAHK. Indsatsen i forsvaret betød, at Ida Vium stod i målet med en rigtig fin redningsprocent.

Efter en utroligt flot præstation, ville Stefan Iversen fremhæve hele holdet dagens præstation.

Alle leverede varen. Det er svært, ovenpå en fornem præstation, at skulle fremhæve enkelte spillere. Jeg vil gerne rose hele holdet for en fornem topkamp, der giver forhåbning om, at vi kan holde målsætningen og slutte i top 3.

På lørdag den 12. februar møder NSK Håndbold, GGIF-SIF/Ansager. Kampen fløjtes i gang klokken 13:30 i Lyng-Hallen Grindsted.

Kampens resultat: 26-26
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Stefan Iversen, NSK Håndbold, Krunderup - 3. Division Damer