NSK Håndbold 3. Division Damer (Foto: NSK Håndbold)
Profilbillede
dato

Vibocold Arena lagde hal til, da NSK Håndbolds 3. divisionsdamer skulle forsøge at stjæle to point fra Viborg HK 2.

Men der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da NSK uden problemer nuppede sejren, og de to point, med cifrene 16-34. Dette var til stor glæde for cheftræner, Stefan Iversen.

Det var en kamp, hvor der reelt kun var spænding om resultatet de første 5 minutter. Både kollektivt og individuelt var vi bedre end Viborg på alle pladser. Sejren kom i hus uden skader, hvilket var det vigtigste.

Nu venter der 3 afgørende og meget spændende kampe mod 3 direkte konkurrenter i toppen af tabellen. Det ser vi frem til.

Ovenpå sådan en pragtpræstation havde, Stefan Iversen, dog flere uddybende ord omkring kampen.

Forsvaret stod igen rigtig fint. Vi dækkede op i en 6-0 formation, hvor Viborg havde svært ved at finde åbninger. Angrebsmæssigt kom vi ligeledes frem til åbne chancer i vores stationære angrebsspil. Vi spillede med tålmodighed, og havde ikke problemer med at komme frem til gode chancer. I store perioder var kontrafasen fint velspillet.

Stefan Iversen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Lærke Nilsson og Camilla Jespersen spillede begge en stor 2. halvleg, hvor udnyttelsesprocenten i kontrafasen var på 100%. De trådte i karakter, hvilket var godt for holdet og ikke mindst dem selv.

Torsdag den 17. marts møder NSK Håndbold, Krunderup CHK, Aarhus. Kampen fløjtes i gang klokken 20:00 i Sir - Lyngbjerg Centret.

Kampens resultat: 16-34 til NSK Håndbold, Krunderup
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Stefan Iversen, NSK Håndbold, Krunderup - 3. Division Damer